Andreea Esca a recunoscut. Ce se întâmplă cu Alexia Eram de când e influencer

Badea Violeta 18.08.2021, 15:48

Ajunsă la 20 de ani, Alexia Eram a moștenit trăsăturile fizice superbe ale mamei sale, dar și inteligența sa. Fiica Andreei Esca a devenit unul dintre cei mai apreciați influenceri din România și a pozat deja pentru diferite branduri. Iată ce spune prezentatoarea Știrilor Pro TV despre meseria pe care a ales-o fiica sa și cum a schimbat-o celebritatea.

Ce spune Andreea Esca despre meseria fiicei sale

Andreea Esca se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea Știrilor Pro TV are o carieră impresionantă în televiziune, dar și o familie superbă. Aceasta este căsătorită de 21 de ani cu Alexandre Eram și au împreună doi copii minunați, pe Alexia și pe Aris.

Alexia Eram pare să urmeze un drum asemănător cu cel al mamei sale, ținând cont că se poate lăuda deja cu mii de fani pe conturile de socializare. Andreea Esca o susține pe fiica sa și o încurajează să-și urmeze marele vis. La cei 20 de ani ai săi, Alexia Eram este unul dintre cei mai iubiți influenceri.

„Eu nu mi-am dat seama că îi place și că va face din asta o profesie pentru moment. Mă bucur că îi face plăcere și mă bucur extrem de mult că este extrem de serioasă.”, a declarat Andreea Esca, citată de viva.ro.

Ce spune Andreea Esca despre meseria fiicei sale
Ce spune Andreea Esca despre meseria fiicei sale

Cum a schimbat-o celebritatea pe Alexia Eram

Marile staruri știu foarte bine că celebritatea nu este deloc ușoară, iar Alexia a avut-o drept exemplu chiar pe mama sa. În primul rând, aceasta aduce mai multă vizibilitate și fiecare gest trebuie foarte bine gândit.

Unii au reușit, alții au dat greș. Andreea Esca a observat că faima a transformat-o pe fiica sa în bine, deoarece este mult mai organizată și muncitoare.

„Face lucrurile pas cu pas, e foarte organizată, până la capăt, până îi iese cum trebuie. E mai rău decât mine. Și, dacă ar fi să comparăm cu ce făceam eu la vârsta ei… Mi se pare că muncește mult mai mult decât mine la vârsta ei”, a dezvăluit Andreea Esca.

Alexia Eram a investit banii câștigați într-un apartament

Alexia Eram a dat dovadă de maturitate, fiindcă a investit toți banii câștigați pe internet. La sfârșitul anului trecut, fiica Andreei Esca și-a cumpărat propriul apartament. Bineînțeles, aceasta și-a anunțat fanii pe contul personal de socializare Instagram și într-un vlog.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a scris Alexia pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...