Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram, după zvonurile de despărțire. Fanii nu știu ce să mai creadă acum

Cătălina Burghelea 09.08.2021, 20:30
Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram, după zvonurile de despărțire. Fanii nu știu ce să mai creadă acum

Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram, după zvonurile de despărțire. După zvonul că Mario Fresh și Alexia Eram nu mai formează un cuplu, fanii nu mai știu ce să creadă. Mai sunt împreună cei doi?

Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram

Recent, Mario Fresh și-a organizat o petrecere de ziua sa de naștere, ocazie cu care și-a făcut apariția un invitat cu totul neașteptat. Deși s-a zvonit că Mario și Alexia Eram s-au despărțit, iată că tânăra a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente pentru Mario.

Fiica Andreei Esca a postat inclusiv un videoclip cu Mario Fresh, în care i-a urat “La mulți ani”, alături de o inimioară.

La petrecerea aniversară, deși a fost invitată Alexia Eram, cei doi nu au fost văzuți ținându-se de mână sau sărutându-se, derutându-i pe fani, care se întreabă dacă mai formează un cuplu sau nu. Totuși, o rază de speranță există, din moment ce frumoasa vedetă a fost la ziua lui Mario.

Mai formează un cuplu?

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație frumoasă de iubire, ce durează de mai bine de cinci ani de zile. Totuși, în ultima vreme, cei doi amorezi se comportă cam rece, fiind văzuți mai rar împreună.

Alexia a fost în vacanță în Mykonos, Grecia, cu un grup de prieteni, dar fără Mario. Iar în aeroport s-a fotografiat alături de un băiat misterios.

Cum și-au descris relația Mario și Alexia

În ciuda faptului că sunt vedete, cei doi tineri au declarat că relația lor de dragoste este una cât se poate de normală, bazată pe respect și încredere. Cântărețul își amintește de vremurile în care nu prea comunicau și ieșea mare scandal. Tensiuni și gelozii nu prea există în relația lor, potrivit spuselor lui Mario Fresh.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a precizat Mario Fresh despre Alexia Eram.

Mario Fresh, cucerit de naturalețea Alexiei

Artistul a dezvăluit, în repetate rânduri, că naturalețea l-a atras la Alexia Eram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...