Cum se reface Mario Fresh după despărțirea de Alexia Eram. Așa a fost surprins tânărul pe străzile din Brașov

Emanuela Pană 15.08.2021, 18:54

În ultima perioadă, Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, au fost surprinși tot mai rar împreună, iar zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit după o relație de patru ani au început să se amplifice în online. Recent, cântărețul și-a sărbătorit ziua da naștere, party la care a fost invitată și frumoasa șatenă, reprezentând prima apariție împreună după speculațiile privind separarea. Dacă cei doi într-adevăr nu mai formează un cuplu, pare-se că artistul încearcă să-și țină agenda cât mai plină pentru a depăși mai ușor situația. Cum a fost el surprins pe străzile din Brașov, afli în continuare.

Cum se reface Mario Fresh după despărțirea de Alexia Eram

Relația lui Mario Fresh cu Alexia Eram se scaldă în ape tulburi sau cel puțin așa le lasă de înțeles cei doi fanilor. După o lungă perioadă în care aceștia nu au mai fost surprinși împreună, au apărut inevitabilele zvonuri privind despărțirea. Artistul și fiica celebrei prezentatoare TV formează un cuplu de mai bine de patru ani, însă fanii speculează că cei doi fie s-au despărțit, fie au luat o puază. Până în prezent, rumoarea din mediul online nu a fost comentată de niciunul dintre ei.

Plecarea Alexiei Eram în Mykonos, Grecia, alături de un grup de prieteni nu a făcut altceva decât să alimenteze zvonurile, mai ales după ce tânăra a fost surprinsă alături de un alt băiat în aeroport. După o întârziere de mai bine de trei ore a avionului, Alexia a ațipit pe picioarele prietenului ei, care părea și el destul de obosit. Ipostaza apropiată dintre cei doi le-a dat de gândit fanilor, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii a ultimei fotografii postate de Mario Fresh în compania iubitei lui (sau fostei iubite).

Majoritatea comentariilor sunt cu privire la relația celor doi și dacă mai formează sau nu un cuplu. „Nici eu nu cred că mai este cu Alexia având în vedere că nu vrea sa ne raspundă. Ce e atât de greu? Da sau nu“, „V-ați despărțit?“, „Mai ești cu Alexia?“, sunt doar câteva dintre întrebările care încă nu au primit un răspuns.

După cum aminteam și mai sus, cei doi au apărut împreună chiar la ziua de naștere a cântărețului, petrecere la care au fost invitate rudele apropiate ale acestuia, prietenii, dar și iubita (?!) acestuia. Ciudat este că șatena nu a postat niciun mesaj de ziua lui Mario pe rețele sociale și nici artistul nu a postat vreo fotografie cu ea. Raluca, sora acestuia, i-a filmat pe cei doi, care nici nu s-au sărutat, nici nu s-au îmbrățișat, ci au dansat unul aproape de altul.

Citește și: Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram, după zvonurile de despărțire. Fanii nu știu ce să mai creadă acum

Așa a fost surprins tânărul pe străzile din Brașov

Se spune că peste despărțiri fiecare trece cum poate, iar dacă acesta este și cazul lui Mario Fresh, artistul pare-se că preferă plimbările lungi cu mașina.

Zilele trecute, tânărul a plecat într-o expediție cu mașina la Brașov.

Nu cu mult timp în urmă, invitat la emisiunea „Theo Show“, cântărețul a vorbit deschis despre relația lui cu fiica Andreei Esca, dezvăluind, totodată, ce anume l-a cucerit la frumoasa șatenă.

Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți“, declara cântărețul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe