Andreea Bănică, complimentată de fani după o apariție în costum de baie. Artista s-a filmat într-o ipostază senzuală. „Superbă”

Andra Daoud 08.08.2022, 08:50

Andreea Bănică se bucură de vacanță și, în același timp, își bucură fanii care o urmăresc pe rețelele sociale, cu imagini senzuale. Diva s-a lăsat filmată în costum de baie, în timp ce se afla pe yacht, iar fanii au reacționat imediat cu like-uri și complimente. Cum s-a afișat cântăreața și unde își petrece vacanța.

Andreea Bănică, apariție senzuală în costum de baie

Andreea Bănică profită de căldură și a plecat, împreună cu familia ei, într-o vacanță. Vedeta iubește marea, fiind născută și crescută în Eforie Nord, dar de data aceasta nu a ales litoralul românesc, ci o destinație foarte populară din Europa. Deși este în vacanță, diva nu își neglijează nici fanii de pe rețelele sociale și îi ține la curent cu tot ce face în concediu.

Cântăreața și-a etalat colecția de costume de baie, în fotografii și filmări pe care le-a publicat pe Instagram. Un filmuleț le-a atras însă atenția cel mai mult fanilor: vedeta s-a filmat pe yacht, în timp ce se răcorea cu un duș. Cei care au văzut imaginile au remarcat cât de bine arată Andreea Bănică, la cei 44 de ani: „Perfectă”, „Superbă ești”, „Frumusețe”, „Splendidă”, „Super sexy” au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la postare.

„Ne-am îndrăgostit de Sardinia deși stiam din auzite că este tare frumos. Dacă vă doriți o vacanță atunci, această destinație trebuie să fie pe lista voastră. Peisajele sunt de vis, apa cristalină, plajele de o frumusețe rară, iar mâncarea pentru gurmanzi este ceea ce trebuie. Noi vom reveni!”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram, în dreptul unei postări de acum câteva zile.

Andreea Banica, complimentata de fani dupa o aparitie in costum de baie. Artista s-a filmat intr-o ipostaza senzuala. Superba 2
Captura din filmuletul postat de Andreea Banica

Andreea Bănică are hotel la mare

Vedeta petrece aproape toată vara pe litoral, atunci când nu are concerte sau evenimente. În pandemie a investit într-o afacere la malul Mării Negre, chiar în stațiunea în care a copilărit. Andreea Bănică și soțul ei și-au deschis un hotel în Eforie Nord, iar turiștii se pot caza deja acolo. Unitatea de cazare este una de lux, cotată la 5 stele, iar pețurile sunt pe măsură, mai ales în vârf de sezon.

Astfel, un sejur de două nopți costă în jur de 1.000 de lei, pentru trei nopți de cazare trebuie să scoateți din buzunar între 1.600 și 2.000 de lei, iar de la patru nopți de cazare în sus, prețul se mărește proporțional. De asemenea, vedeta și-a păstrat câteva camere pentru ea și familie, astfel încât să poată merge la mare de fiecare dată când i se face dor și să nu își facă griji în privința cazării.

Urmăriți Impact.ro și pe