EXCLUSIV

De ce s-au supărat pe Andreea Bănică propriii copii: „Au făcut grevă”. EXCLUSIV

Andreea Archip 03.08.2022, 17:27

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au făcut obiceiul de a petrece, o dată pe an, o vacanță în doi. Cuplul a mizat pe faptul că Sofia și Noah, copiii lor, au mai crescut și că nu vor avea timp să se plictisească la bunici. În semn de protest, cei doi au refuzat vehement propunerile de distracție până la întoarcerea părinților acasă.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au supărat copiii

Artista și partenerul ei de viață formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi fiind împreună încă din perioada liceului. Pentru că aveau nevoie să își încarce bateriile, Andreea și Lucian au vorbit deschis cu copiii, anunțându-i că vor pleca în Sardinia în vacanță și promițându-le totodată că, în septembrie, se vor distra toți 4 la Gardaland, cel mai apreciat parc de distracții din Italia, aflat în apropiere de Verona.

„În Sardinia am închiriat un catamaran (n.r. ambarcațiune) și ne-am plimbat foarte frumos pe mare, nouă asta ne place să facem cel mai tare . A fost superb, dar scurt concediul. Nu am mai avut o plecare în doi de anul trecut, din vară, când am fost 5 zile în Grecia. O dată pe an este puțin, eu vreau mai mult”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Bănică. Pe lângă peisajele de vis, apa cristalină și plaje de o frumusețe rară, cântăreața a apreciat și mâncărurile italiene.

Andreea si fiica, Sofia

Sofia și Noah au protestat în stilul lor

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au stat liniștiți în vacanța de o săptămână în Sardinia, pentru că ambii copii au rămas la mare, în grija părinților lui Lucian Mitrea. În plus, Ramona, sora vedetei, s-a preocupat și ea ca puștii să nu se plictisească pe parcursul celor 7 zile.

Deși inițial au fost de acord cu plecarea părinților fără ei în vacanță, ulterior, Sofia și Noah s-au răzgândit. Mai mult, și-au schimbat comportamentul și au refuzat orice fel de distracție, în semn de protest. „Copiii au rămas la bunici, la mare, pentru o săptămână, cât am fost noi plecați. Nici măcar nu au vrut să iasă, nu au vrut să se ducă nicăieri, să se joace, să se distreze, să se ducă cu soră mea. Au stat în casă până am venit. Au făcut grevă!”, a povestit, pentru Impact.ro, Andreea Bănică.

Dacă Sofia a înțeles mai ușor situația, ea având 13 ani, pentru mezin lucrurile s-au complicat, el având doar 5 anișori jumate. “Oricum Noah e umbra lui taică-su, aici a fost problema cea mare. Nu se dezlipesc unul de altul. Noah e legat de taică-su foarte tare”, a subliniat artista atașamentul dintre băiat și tatăl lui.

Chiar dacă au fost taxați de copii la întoarcerea din escapada din Italia, Andreea trage speranțe că, odată cu creșterea copiilor, ea și Lucian își vor permite mai multe plecări în doi, față de o escapadă anuală, cum se întâmplă în ultimii ani.

Urmăriți Impact.ro și pe