Andreea Bănică, apariție îndrăzneață la plajă. Fanii au complimentat-o: „Jennifer Lopez de România”

Badea Violeta 09.07.2022, 10:53

Andreea Bănică este de departe una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Fosta membră a trupei Blondy arată superb la cei 44 de ani ai săi, având un trup bine lucrat la sală şi un zâmbet cuceritor, care a reușit să pună pe jar inima multor bărbați din România. Iată cum arată artista în costum de baie. Fanii au asemănat-o imediat cu Jennifer Lopez!

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie, la 44 de ani

Andreea Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Fosta componentă a trupei Blondy a fost considerată dintotdeauna una dintre cele mai frumoase vedete din România, având niște atuuri fizice care pur și simplu nu pot trece neobservate.

Deși a ajuns la vârsta de 44 de ani, cântăreața se poate lăuda cu niște forme spectaculoase. De curând, vedeta a plecat pe litoral și s-a fotografiat într-un costum de baie decoltat care i-a lăsat la vedere trupul perfect.

Vedeta a ales să poarte un costum compus din două piese, iar pe umeri a pus o cămașă cu un imprimeu colorat. Chiar dacă se afla pe plajă, Andreea Bănică a optat pentru niște cercei mari și a purtat pe cap o pălărie.

Așa cum era de așteptat, fanii din mediul online au luat cu asalt secțiunea de comentarii după ce au văzut imaginile superbe cu solista. Admiratorii au asemănat-o imediat cu celebra artistă internațională, Jennifer Lopez.

„Jennifer Lopez de România!”

„Esti mișto rău?”

„Frumoasa doamnă, frumos bronz!???????”

„Vacanță plăcută!❤️❤️❤️❤️❤️Frumusețe sexy ?????Minunăție ?????Prințesa!?????”

„????????❤️ Cea mai cuminte vedetă din România și cea mai familistă, femeie! Te admir de când ai apărut pe scenă! Faci cinste femeilor! ?❤️ Să fii fericită și iubită, toată viața, alături de familia ta frumoasă! ❤️?????”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat Andreei Bănică pe rețelele sociale.

Andreea Banica in costum de baie
Andreea Banica in costum de baie

Andreea Bănică își deschide hotel în Eforie

Andreea Bănică este în culmea fericirii. Pe data de 15 iulie, vedeta își va inaugura hotelul din Eforie și speră să dea lovitura cu această afacere de pe litoral.

„Pe 15 iulie o să fie plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(..)”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, împărtășind cu fanii săi această bucurie.

De altfel, vedeta le-a spus fanilor săi că hotelul ei și al soțului său este diferit față de cele din Eforie. Potrivit vedetei, apartamentele pe care le deține sunt foarte spațioase.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.”, a mai spus cântăreața.

Citește și Cum și-a cumpărat Andreea Bănică primul său apartament. Se întâmpla la începutul carierei. „Mi-a fost rușine”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...