Alte oase găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Ce spun anchetatorii

Stefan Daniel 28.08.2019, 15:07
Alte oase găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Ce spun anchetatorii

Se descoperă oase în ograda lui Gheorghe Dincă mai ceva ca într-un sit arheologic. Anchetatorii au mai găsit niște fragmente osoase suspecte care vor fi trimise la expertiză. În momentul de față, cercetările se efectuează în baza unui nou mandat de percheziție, obținut ca urmare a faptului că s-au tot găsit probe suspecte pe proprietatea lui Dincă, dar și în împrejurimile acesteia. În orice caz, autoritățile sunt foarte rezervate cu informațiile oferite în spațiul public și încă nu se știe nimic esențial pentru aces caz.

S-au găsit alte fragmente osoase pe proprietatea lui Gheorghe Dincă

Alte oase găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Ce spun anchetatorii
Casa groazei a lui Gheorghe Dincă încă ascunde multe secrete

Acel loc este un adevărat osuar. S-ar putea realiza niște filme de groază pe proprietatea lui Dincă, fără să mai fie nevoie de investiții pentru decor. Dar pe cât e de macabru ce se tot descoperă, pe-atât este de neclar, cel puțin pentru presă și pentru publicul care așteaptă noi informații.

Se pare că au fost descoperite noi fragmente osoase care vor fi trimise la expertiză, pentru a afla dacă sunt umane sau nu. Din primele bănuieli, nu ar fi umane, dar nu mai este loc de presupuneri. Familiile victimelor așteaptă niște confirmări.

Reprezentanții INML Olt au fost chemați de anchetatori să verifice fragmentele osoase descoperite. Acestea au fost găsite într-una dintre acele gropi săpate de suspect și acoperite cu ciment.

Gheorghe Dincă, în continuare un simplu suspect, chiar dacă a mărturisit dubla crimă

Este încă suspect pentru că momentan este cercetat, deci ancheta este în desfășurare. Abia după strângerea probelor și după analizarea lor se va hotărî trimiterea lui în judecată și va fi dat un verdict. Dar te anunț că este un proces de durată. O vom ține așa până la cel puțin finalul anului.

A mai fost emis un mandat de percheziție tocmai din cauză că se tot găsesc probe. Anchetatorii speră ca în următoarele 15 zile să se încheie perchezițiile și să nu mai fie nevoie de încă un mandat.

Urmăriți Impact.ro și pe