Alexandra Stan şi Zannidache sunt împreună? Neînţelegerile dintre ei au fost, de fapt, tachinări

Iancu Andreea 30.01.2021, 09:59

Se leagă o idilă între Alexandra Stan și Zannidache? În timp ce ea îl susține încă de la începutul competiției, felicitându-l pentru performanțele din competiție, el a nominalizat-o ca având cea mai slabă performanță sportivă. Deși pare că există o tensiune între ei, colegii de echipă consideră contrariul. Între Alexandra și Zanni se întrevăd sentimente puternice.

Discuții aprinse la Survivor România. Alexandra Stan și Zannidache și-au spus vorbe dure

Numeroase conflicte au marcat parcursul cântăreței la Survivor România, unul dintre ele avându-l drept protagonist pe Zanni. Faimoasa a fost nominalizată de tânărul concurent pentru eliminare, motivul fiind acela că este slabă din punct de vedere al performanței sportive. Totodată, Zannidache a menționat că Alexandra Stan este cea mai slabă concurentă din echipă și că își dorește să fie eliminată cât mai repede din concurs.

Pentru că nu a reușit să obțină un punct pe traseu, Alexandra a intrat într-un nou conflict cu Zanni, care nu s-a abținut să vorbească despre vedetă și chiar a acuzat-o că este falsă. De asemenea, concurentul a menționat că din cauza slabei performanțe a Alexandrei, riscă să nu beneficieze de mâncare suficientă, pentru că echipa nu reușește să câștige jocurile de recompensă. Deranjată de afirmațiile coechipierului, Alexandra a decis să îl confrunte.

A venit Stan la mine și mi-a zis să nu mai vorbesc așa urât despre ea, că ea vorbește frumos despre mine. Stan, n-am venit aici să facem înțelegeri. A venit Jador la mine: „Zani, avem o imagine, nu poți să ne strici imaginea”. I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit, declara Zanni în timpul competiției.

Contrele dintre cei doi nu s-au potolit. În timp ce Alexandra a povestit că l-a susținut din prima clipă pe Zanni, acesta a continuat acuzele la adresa cântăreței.

Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am susținut de la început, din momentul zero, a declarat Alexandra Stan.

Și eu ți-am spus mereu sincer în față. Nu stau să vorbesc frumos despre tine că și tu ai vorbit frumos despre mine. Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă, a transmis Zannidache.

Dincolo de tachinări și certuri, Alexandra Stan și Zannidache par să se simpatizeze
Dincolo de tachinări și certuri, Alexandra Stan și Zannidache par să se simpatizeze

Alexandra Stan: „Asta e ceartă d-aia de îndrăgostiți”

Totuși, schimbul dur de replici a făcut-o pe Alexandra Stan să aibă o reacție neașteptată.

Asta e ceartă d-aia de îndrăgostiți, înțelegi?, a afirmat Alexandra în timp ce-i zâmbea lui Zanni, care a început la rândul său să râdă.

Inclusiv colegii de echipă ai celor doi au remarcat că dincolo de aceste tachinări există ceva mai mult între Alexandra Stan și Zannidache. Culiță Sterp a precizat că aceștia dorm împreună, se ceartă frecvent, deci pot fi considerați un cuplu. Mai în glumă, mai în serios, Culiță chiar a adus în discuție și posibilitatea apariției unui copil.

A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje, a declarat Culiță Sterp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...