Alexandra Stan, umilită crunt la Survivor. Unul dintre concurenţi i-a spus clar: “Eşti isterică”

Andreea Bisinicu 26.01.2021, 14:12
Alexandra Stan, umilită crunt la Survivor. Unul dintre concurenţi i-a spus clar: “Eşti isterică”

Ce concurent a umilit-o pe Alexandra Stan la Survivor România. Tensiunile competiției se resimt tot mai mult, pe zi ce trece. Alexandra Stan, umilită crunt la Survivor. Unul dintre concurenţi i-a spus clar: “Eşti isterică”. Cine este colegul care a jingit-o pe celebra artistă și ce au cei doi de împărțit.

Ce concurent a umilit-o pe Alexandra Stan la Survivor România

Ziua și scandalul la Survivor România. Tensiunile din cadrul echipelor cresc pe zi ce trece. Stresul, oboseala, lipsa hranei și presiunile care apasă greu pe umerii concurenților nasc certuri aprinse între co-echipierii din echipa Faimoșilor, spre uimirea oponenților Războinici. Una dintre cele mai tensionate relații colegiale este cea dintre artiștii Alexandra Stan și Zannidache. Recent, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a atacat-o pe faimoasa blondină. Zanni și-a jignit colega de echipă, numind-o isterică și reproșându-i că nu a evoluat deloc, în cadrul competiției care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici. Vorbești mult. Ești isterică. Nu știi să te abții să mai taci.”, i-a spus Zannidache Alexandrei Stan, colega lui din echipa Faimoșilor.

Reacția Alexandrei Stan după ce Zanni a propus-o spre eliminare

Dar asta nu e tot. Artistul cu 100 de tatuaje este cel care a propus-o pe Alexandra Stan spre eliminare, invocând motive sportive, din cauza faptului că nu s-a descurcat la proba pentru recompensă. La primul Consiliu de eliminare, Zanni a propus-o pe cântăreața Roxana Nemeș, din cauza ieșirii nervoase pe care blondina a avut-o pe teren. De data aceasta, protejatul lui Alex Velea a votat ca Alexandra Stan să iasă din concurs, ceea ce a șocat-o pe solista hitului Mr. Saxobeat, spunând că Zanni este cel care a ambiționat-o de fiecare dată.

Cum o ataca Zannidache pe Alexandra Stan
Cum o ataca Zannidache pe Alexandra Stan

„Mă așteptam din partea altor colegi, însă Zanni a fost cel care m-a ambiționat foarte mult. De fiecare dată când ne trezim foarte înfrigurați și morți de foame și ziceam că gata, eu vreau să plec acasă, eu vă trag în jos, vă rog frumos, nu sunt așa bună să trăiesc în junglă și mă plângeam, Zanni era cel care îmi zicea: “Stan, taci, lasă vrăjeala, nu pleci nicaieri. Fix așa îmi zicea și sincer nu am crezut că mă va vota, însă având în vedere proba de astăzi și importanța premiului, până la urmă și-a dat si el seama ca sunt o persoana potrivita să plece acasă. Acum, să vedem ce decide publicul…”, a declarat Alexandra Stan la Survivor, conform kanald.ro

Alexandra Stan nu a depășit trauma din 2013, când a fost bătută de iubitul ei de atunci

Aceasta nu este prima dată cînd Alexandra Stan a cedat nervos în cadrul competiției Survivor. Recent, artista a izbucnit în plâns când și-a amintit de trauma prin care a trecut în 2013, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul și managerul ei de la vremea respectivă.

„Îmi doresc să rămân, însă îmi doresc să nu fiu așa slabă pe traseu și în viața de zi cu zi. In fiecare zi apare câte o trauma pe care eu credeam ca am vindecat-o si de fapt, eu de asta am venit aici, să mă vindec. Mi-e frică de ce o să urmeze. O să iasă la suprafață din mine tot ce nu este luminat, însă asta e, o să încerc să fac față”, a mai spus artista, la Consiliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI