Ce povești de viață ascunde familia lui Culiță Sterp

Emanuela Pană 30.01.2021, 09:18

Culiță Sterp are, în prezent, toate motivele pentru a fi fericit. Face senzație la Survivor, concursul care a cucerit România, unde îi calcă pe urme fratelui său, Iancu, iar acasă îl așteaptă iubita lui, Daniela, care urmează să devină mămică. Totuși, lucrurile nu au fost mereu roz pentru cântăreț. Află, în continuare, ce povești de viață ascunde familia lui Culiță Sterp.

Ce povești de viață ascunde familia lui Culiță Sterp

Pe mama lui Culită Sterp o cunoaște mai toată lumea, dat fiind că apare deseori alături de cântăreț la diversele emisiuni TV la care acesta este invitat. Artistul și mama acestuia nu s-au ferit să vorbească despre familia lor, chiar dacă în interiorul acesteia încă există răni nevindecate. Îl cunoaștem și pe Iancu Sterp, fratele lui Culiță, fost participant la Survivor, cel despre care nu se cunosc foarte multe detalii fiind tatăl băieților.

În multe dintre pozele postate de Culiță pe rețelele sociale, în care acesta se mândrește cu frații și surorile lui, tatăl nu apare niciodată. În cadrul unui interviu oferit recent pentru postul de televiziune Kanal D, artistul și-a făcut cunoscută povestea, făcându-ne să înțelegem absența tatălui din imagini și din declarații.

După cum a dezvăluit actualul concurent de la Survivor România, tatăl său este cioban, unul dintre cei mai vechi din zona Haţegului, și a făcut avere datorită oilor. Cu toate că lucrurile mergeau bine din punct de vedere financiar, domnul Sterp a ales să-și părăsească familia în urmă cu mai bine de 7 ani, din cauza certurilor cu soția, Geta Sterp.

Citește și: Câți bani câștigă, de regulă, într-o singură zi Culiță Sterp pe Youtube

Frații Sterp au crescut fără tată

Bărbatul nu numai că și-a condamnat copiii să trăiască fără tată, ci i-a și îndepărtat foarte mult. Cu toate că în prezent lucrurile s-au mai îmbunătățit, frații Sterp vorbesc extrem de rar cu tatăl lor. Chiar dacă tatăl artistului își tratează cu răceală copiii, Culiță Sterp a mărturisit că familia sa încă îl așteaptă cu brațele deschise.

Culită Sterp și partenera sa, Daniela, vor deveni părinți
Culită Sterp și partenera sa, Daniela, vor deveni părinți

„Tata a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El, în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este… E tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi“, a povestit Culiță Sterp la „Teo Show“.

Despre cel ce le este tată, fratele lui Iancu mai povestește că nu și-a manifestat mai niciodată afecțiunea, iubindu-și, mai degrabă, prietenii.

„Tata e o fire foarte rece. Nu ne-a zis niciodată . Ne-a lipsit afecțiunea. Câteodată, iubea prietenii mai mult. I-aș fi pus mai multă iubire în suflet pentru noi. Aș fi vrut să nu se fi despărțit, dar ținem legătura cu el. E drept, nu ne-am mai auzit de două luni. De când a plecat, niciodată nu ne-a sunat. În primii ani, nici nu voia să vorbească cu noi. Tată, dacă vrei să vii acasă, ești așteptat cu brațele deschise de toată familia. Poți să vii acasă când vrei tu“, i-a transmis Culiță tatălui său.

Concurentul de la Survivor urmează să devină tătic

Timpul a trecut și iată că îndrăgitul cântăreț de manele se pregătește să devină, la rândul lui, tată. Iubita sa, Daniela, este încărcinată în patru luni și îl așteaptă acasă pe „faimos“. Întrebată cum evoluează sarcina și cum se descurcă de una singură, iubita lui Culită a răspuns:

„Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...