Adelina Pestrițu și Iulia Albu și-au dus războiul la alt nivel. Toată lumea a putut să vadă. ”Ți-ai luat palme în culise”

Adina Saleh 22.01.2021, 17:10
Adelina Pestrițu și Iulia Albu și-au dus războiul la alt nivel. Toată lumea a putut să vadă. ”Ți-ai luat palme în culise”

Iulia Albu și Adelina Pestrițu continuă scandalul de pe rețelele de socializare. Cele două vedete își aruncă cuvinte acide una celeilte. De această dată, războiul dintre cele două dive a ajuns la un alt nivel.

Scandalul dintre cele două vedete a pornit încă de săptămâna trecută, când Iulia Albu o acuza pe Adelina Pestrițu de faptul că își editează fotografiile în photoshop. Tot Iulia este cea care spunea că laba piciorului Adelinei Pestrițu a devenit imensă în urma modificărilor pozelor.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruța, de la Pro Tv, Adelina Pestrițu i-a dat Iuliei replica. Bruneta spunea că nu o interesează bârfele.

„Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea”, a spus Adelina Pestrițu.

Tot în aceasta emisiune Adelina a fost provocată sa descrie într-un cuvânt mai multe vedete. Printre acestea s-a numărat si Iulia Albu, pe care bruneta a caracterizat-o ca fiind frumoasă, dar cam răutăcioasa, uneori, dupa cum declara vedeta.

Adelina Pestrițu și Iulia Albu, scandal pe rețelele de socializare

Recent, Iulia Albu a revenit pe rețelele de socializare cu un nou răspuns, ca urmare a postărilor publicate de Adelina Pestrițu.

Designerul și criticul de modă Iulia Albu, a prezentat scuze în mod ironic, în numele Adelinei, despre care susține ea, că a încetat să mai fie relevată ca influencer, acuzând-o că face doar circ.

De, asemenea, Iulia Albu, mai spune în postarea de pe Facebook că nu are nimic de ascuns și că ea este dispusă să răspundă la întrebările jurnaliștilor interesați de acest subiect.

„Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina.
O fac pentru ca astăzi, 22 Ianuarie 2021 Adelina Pestritu a încetat sa mai fie relevantă ca influencer. Este ziua in care Adelina Pestritu a ales sa facă ce știe ea mai bine. Circ.
Aceasta persoana in vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, si-a arătat astăzi adevarata fata. Nu am nimic de ascuns. Voi Răspunde la orice întrebare atât aici cât si colegilor din presa. Nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE.
Astăzi este ziua când Adelina Pestrițu cade.”, a scris Iulia Albu într-o postare pe Facebook.

 

Toată lumea a putut să vadă. ”Ți-ai luat palme în culise”

Pe de cealaltă parte, Adelina Pestrițu făcea declarații la adresa Iuliei Albu. Printr-o postare pe InstaStory, bruneta a dezvăluit faptul că Iulia Albu ar fi fost pălmuita în culisele unei emisiuni, însă, nu a vrut să spună mai multe, motivând ca nu încurajează violența.

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă, pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește ca să îți etalezi frustrările, pentru ca nu mai ești nevoita să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. (remember). E o minune că nu te-ai potolit , când ți-ai luat palme în culise ( Nu de la mine), dar nu spun mai multe pentru ca sunt o femeie si nu încurajez violența de niciun fel.”, a postat Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Postarea aceasta a fost cea care i-a pus capac stilistei, și în urma căreia a dat replica de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe