Iulia Albu n-a mai suportat și a răbufnit la adresa fostului soț. Cum vrea să-l lase fără bani (Exclusiv)

Stan Filon / 02.12.2020, 20:22
Iulia Albu n-a mai suportat și a răbufnit la adresa fostului soț. Cum vrea să-l lase fără bani (Exclusiv)

După 8 ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu ajung din nou în instanță. Ea este supărată nevoie mare pe fostul soț, care o jignește cu fiecare ocazie pe care o are. Nici ea nu vorbește chiar în termeni laudativi desre fostul soț. Cei doi au un copil împreună, iar acesta este principalul motiv al certurilor dintre cei doi.

Iulia Albu l-a dat în judecată pe Mihai Albu, fostul ei soț

Iulia Albu nu a mai putut rezista să-și vadă numele terfelit, așa că s-a adresat instanței, unde l-a chemat pe fostul ei soț, pe care îl acuză de jigniri și denigrare. În plus, Iulia Albu vrea și despăgubiri materiale din partea celui cu care a împărțit bune și rele timp de 9 ani de zile.

Se pare că totul pleacă de la fiica lor, Mikaela, pe care ea nu prea vrea să o lase să-și vadă tatăl. Mihai Albu a acuzat-o în nenumărate rânduri că nu îi dă fetița, conform programului stabilit de judecători, și i-a injurii serioase, catalogând-o drept “perversă” și “mincinoasă”.

Iulia Albu l-a dat in judecata pe Mihai Albu
Iulia Albu l-a dat in judecata pe Mihai Albu

S-a săturat să-și vadă numele terfelit

Mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă că Iulia Albu nu ar fi tocmai o mamă model. Iulia ceruse, luna trecută, un ordin de restricție, în urma declarației făcute de Mihai, la Antena Stars: ”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”.

De atunci, Iulia Albu se teme să rămână singură în prezența lui Mihai. Reporterii Playtech.ro au aflat că, urmare a tuturor scandalurilor, Iulia Albu a decis să-l dea în judecată pe Mihai Albu, căruia îi va cere și daune morale: ”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

Au divorțat din cauza găinii?

Iulia și Mihai au divorțat în 2012, după un mariaj aparent fericit, de 9 ani. Atunci, unul dintre motive se pare că a fost celebra găină, purtată de Iulia Albu pe la toate evenimentele mondene la care participa.

”Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț.

Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat. Cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează, e altceva”, declara Mihai Albu la momentul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI