Adelina Pestriţu nu a mai rezistat şi a recunoscut, în direct. „Mă simt prost că nu am rămas însărcinată”

Ana Anitoiu 20.01.2021, 16:04

Adelina Pestriţu nu a mai rezistat şi a recunoscut, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, că se simte prost că nu a rămas însărcinată de curând. Frumoasa brunetă, care a dezvăluit anterior că ar vrea să mai facă un copil, a fost recent într-o vacanță de vis în Maldive, alături de familia ei.

Adelina Pestriţu: „Mă simt prost că nu am rămas însărcinată”

Mai exact, după ce a fost întrebată de Cătălin Măruță dacă a rămas însărcinată în vacanța pe care a petrecut-o în Maldive, Adelina Pestrițu a spus că se simte prost că acest lucru nu s-a întâmplat. Frumoasa brunetă a fost în concediu alături de soțul ei, omul de afaceri Virgil Șteblea, și de fiica lor, Zenaida-Maria, în vârstă de doi ani.

“A fost foarte frumos. Am prins şi două zile de vreme urâtă, dar am profitat să ne odihnim. Ne-am uitat la filme, am dormit mai mult. Cătălin, să ştii că de fiecare dată când vin la tine în emisiune şi îmi pui întrebarea asta mă faci să mă simt prost. Acum mă simt prost că nu am rămas însărcinată în Maldive”, a spus amuzată Adelina Pestrițu, în emisiunea ”La Măruţă”.

Adelina Pestritu nu a mai rezistat si a recunoscut, in direct. ”Ma simt prost că nu am ramas insarcinata”
Adelina Pestritu si familia ei

Adelina Pestrițu, speriată în vacanță

Vedeta a mai dezvăluit că înainte de fiecare călătorie, indiferent de destinație, se uită la accidente aviatice pe YouTube. Apoi, la ”prima zgâlțâială”, are un atac de panică. Înainte de a deveni mamă nu avea astfel de probleme. A putut dormi relaxată chiar și până în Statele Unite ale Americii. În plus, ea a spus că în Maldive nu e chiar atât de frumos. Mai multe detalii, AICI!

”Și să vă mai spune ceva să vedeți că nu e așa de frumos, am fobie de șopârle, gândaci, furnici din alea mari, tot ce mișcă. Este plin, plin, plin, intră și în cameră”, a spus Adelina Pestrițu, tot la emisiunea ”La Măruță”.

Adelina Pestrițu, despre cel de-al doilea copil

Nu mai departe de luna octombrie a anului trecut, Adelina Pestrițu a spus că ar vrea să aibă un al doilea copil, dar că acesta se lasă așteptat. Frumoasa brunetă a adăugat că ea și soțul ei cred că noul membru al familiei lor vrea să îi surprindă într-o zi, când se vor aștepta mai puțin. Vedeta a precizat că nu are deocamdată amenajată o cameră pentru bebeluș și că n-ar vrea să se mute prea curând într-o altă locuință mai încăpătoare, pentru că s-a consumat mult pentru amenajarea celei actuale.

”Noi ne dorim, dar se lasă aşteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne aşteptăm mai puţin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuţe, veţi şti cu siguranţă, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ţinem secret. Probabil, preţ de câţiva ani, Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe lângă ea. Prea curând nu vrem să ne mai mutăm într-o altă casă, amenajarea acesteia ne-a solicitat mult şi a implicat un proces destul de stresant.”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru okmagazine.ro.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu locuiește în casa de vis

În cadrul aceluiași interviu, Adelina Pestrițu a explicat de ce nu locuiește deocamdată în casa de vis. Ea a recunoscut că inițial a vrut să se mute într-o casă mai mare. Însă, ea și soțul ei au fost luați ușor pe nepregătite. Vedeta a spus că au fost ”luați pe sus la propriu”.

”Nu apucasem să o punem pe cea veche pe vreun site de imobiliare, nici măcar să-i facem poze pentru a o pune la vânzare, însă clientul ne-a bătut la uşă şi a zis că vrea să cumpere un apartament în complexul nostru şi a auzit că noi dorim să-l vindem. L-am invitat în casă pentru vizionare şi tot în ziua aceea am bătut palma. Casa am găsit-o imediat, la două ore după decizia de vânzare a apartamanentului vechi şi ne-am decis la fel de repede s-o cumpărăm”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...