Adela Popescu, anunț surprinzător despre o nouă sarcină. Vedeta a spus totul în direct

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 04.10.2021, 14:51

Vedeta de televiziune Adela Popescu și-a lăsat fanii cu gura deschisă, după ce a fost invitată la o emisiune unde a vorbit despre a patra sarcină! Blondina tocmai ce a adus pe lume al treilea copil al familiei, iar ea și partenerul său de viață, actorul Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii.

Adela Popescu a făcut un anunț surprinzător despre o nouă sarcină

Adela Popescu și Radu Vâlcan ormează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi se înțeleg de minune și se completează unul pe celălalt. Au trei copii minunați împreună, ultimul venind pe lume foarte.

Vedeta de televiziune a fost invitată într-o emisiune, unde a povestit cum este să fii mamă a trei copii, dar a fost nevoită să răspundă și unei întrebări legate de moștenitorii săi. Moderatoarea a întrebat-o pe Adela Popescu dacă va veni și cel de-al patrulea copil pe lume, iar vedeta a fost tranșantă.

Adela Popescu a facut un anunt surprinzator despre o noua sarcina
Adela Popescu a facut un anunt surprinzator despre o noua sarcina

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți

Adela Popescu a mărturisit că se oprește aici și nu are de gând să mai devină mamă și pentru a 4-a oară. Așadar, se milțumește cu cei trei băieței pe care îi are: Alexandru, Andrei și Adrian și nu vrea să mai încerce să aducă pe lume și o fetiță.

”Andrei Aradits: În ultimii ani a fost mai mult însărcinată. Te oprești?

Adela Popescu: De data asta, s-a încheiat. Spun stop”, au spus cei doi.

Adela Popescu a trecut prin momente grele la a treia sarcină. Vedeta a spus că a trebuit să suporte dureri teribile. ”Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el.

Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut. Efectul epiduralei s-a dus rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios”, a zis Adela Popescu după naștere, la Vorbește lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...