Cât plătesc Andra şi Cătălin Măruţă pentru bona copiilor. Sigur nu te-ai fi gândit la suma asta

Ioana Bucur 30.09.2021, 09:04
Cât plătesc Andra şi Cătălin Măruţă pentru bona copiilor. Sigur nu te-ai fi gândit la suma asta

Cu două cariere de succes, care îi duc, de multe ori, departe de casă, este greu să le poată dedica întreaga atenție celor doi prichindei. Eva și David nu sunt doar simpatici și plini de viață, ci și foarte isteți, iar asta se vede clar din toate filmulețele postate de părinții lor pe rețelele de social media. Pentru că își doresc să le ofere tot ce este mai bun, vedetele scot bani frumoși din buzunar. S-a aflat cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor.

Andra și Cătălin Măruță plătesc bani frumoși pentru bona copiilor

Puțini știu că familia celor două vedete mai are, de fapt, un membru. Este vorba despre femeia care le este alături de ani buni – bona copiilor. Originară din Filipine, a fost îndrăgită pe loc de Andra și Cătălin Măruță. Cei doi ar fi reușit chiar să o învețe să vorbească limba română.

Inițial, ea s-a alăturat „echipei Măruță” la scurt timp venirea pe lume a primului copil, David, cu care are o relație specială. După apariția Evei, bona i-a acordat mai mult timp ei, așa cum era normal.

Iar pe măsură ce responsabilitățile au crescut, a crescut și salariul. În anul 2014, vedetele i-ar fi plătit în jur de o mie de euro pe lună, suma ajungând, acum, aproape de două mii de euro.

„Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice „hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu”, spunea Andra, în anul 2016.

Așadar, Eva și David Măruță rămân mereu pe mâini bune în momentele în care părinții lor sunt nevoiți să plece de acasă, pentru concerte, evenimente sau la fimările pentru emisiunile de televiziune în care sunt implicați.

David Măruță a dezvăluit câți ani a împlinit, de fapt, Andra
Familia Măruță 

Andra, o mamă grijulie

Deși a învățat și limba română, bona filipineză avea obligaţia de a vorbi cu David doar în limba engleză.

„Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, spunea un apropiat al familiei Măruță în urmă cu șapte ani, potrivit Cancan.ro.

Eva și David au început acum școala și grădinița, iar cei care se ocupă de pregătirile de dimineață sunt chiar cei doi părinți celebri. Cătălin Măruță a postat, în urmă cu doar câteva zile, mai multe clipuri savuroase, ce surprind ritualul de pregătire pentru cursuri, de la impachetarea pachețelului cu mâncare, până la momentul în care cei doi copii intră în curtea școlii.

În înregistrările video, Andra își pregătește copiii pentru grădiniță și școală. Le-a făcut ghiozdanele și le-a pregătit mâncarea. Un lucru ușor de observat este felul în care este îmbrăcată vedeta: a renunțat la rochii, pantofi cu toc sau coafuri speciale. Nici nu ai zice că în spatele măștii negre se afla chiar îndrăgita artistă.

Urmăriți Impact.ro și pe