Adela Popescu, mesaj neaşteptat pentru Radu Vâlcan, în direct, la Pro TV. I-a spus clar ce vrea de la el

Badea Violeta, Anca Manolica 24.09.2021, 13:58

Adela Popescu a revenit pe micul ecran, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Vedeta a trecut prin momente cumpite după ce a aflat că s-a infectat cu Covid-19, dar acum s-a vindecat și pare pusă pe fapte mari. Iată ce i-a transmis soțului ei.

Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a revenit cu forțe proaspete la „Vorbește lumea”, după o perioadă în care a trebuit să stea acasă în carantină, fiindcă s-a infectat cu Covid-19.

Acum, vedeta se simte mai bine ca niciodată și își face planuri pentru ziua ei. Marele eveniment va avea loc pe data de 8 octombrie, iar vedeta s-a gândit deja la un cadou, așa că a profitat de moment și i-a transmis un mesaj subtil lui Radu Vâlcan.

„De ziua mea vreau să plec într-un city break. Dacă pe 8 octombrie nu plec, nu vreau să ştiu cum va fi starea mea de spirit luni, la emisiune. Bine, mesajul meu nu e către voi, ci pentru altcineva, se ştie el”, a spus Adela Popescu, la Vorbeste Lumea.

Adela Popescu a stat în carantină două săptămâni

Adela Popescu și Shurubel au fost infectați cu Covid-19 și au fost nevoiți să stea acasă. Miercuri, soția lui Radu Vâlcan a revenit în platoul „Vorbește lumea” și a fost întâmpinată de Horia Brenciu.

„După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!”, a spus omul de televiziune.

Acesta i-a oferit Adelei Popescu un tort pe care i l-a pus pe față. În cadrul emisiunii, vedeta a povestit că soțul ei și Adrian, al treila copil, au luat și ei noul coronavirus.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe Vorbeşte Lumea!

Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a precizat prezentatoarea TV în urmă cu două săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...