EXCLUSIV FOTO. Cum se reface Cristina Neagu după dezastrul de la europene. Handbalista n-a ținut cont de pandemie și a aruncat cu bani în neștire

Iancu Andreea 18.12.2020, 13:44

Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, se reface după dezastrul de la europene. Sportiva a fost surprinsă de reporterii impact.ro în timp ce se afla la cumpărături, unde handbalista și-a afișat bolidul de lux.

Cum a ales Cristina Neagu să se refacă după dezamăgirea de la Campionatul european de handbal feminin

Echipa de handbal feminin a României a avut o prestație deloc lăudabilă în cadrul Campionatului European de Handbal feminin din Danemarca. Din păcate, scorurile marcate de naționala noastră le-au adus pe fete abia pe locul 12 din 16 la finalul Euro 2020. Pentru a se reface în urma acestui rezultat dezamăgitor pentru echipa României, Cristina Neagu a ales să petreacă timpul la mall. Relaxată, sportiva a fost însoțită de o prietenă în goana cumpărăturilor de sărbători, conform imaginilor surprinse de reporterii impact.ro.

Cristina Neagu a optat pentru un mall din zona de nord a Capitalei, de unde a plecat pregătită pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, handbalista a achiziționat bradul de Crăciun, precum și mai multe decorațiuni pentru casă. Pentru că situația financiară nu este deloc una rea în cazul sportivei, aceasta s-a urcat la final într-un bolid de lux, marca Mercedes, ce valorează aproximativ 100.000 de euro. Iar banii pe care Cristina i-a strâns de-a lungul timpului sunt cu adevărat munciți. Căpitanul naționale de handbal feminin a fost desemnată în patru rânduri „cea mai bună jucătoare din lume„, în anii 2010, 2015, 2016 și 2018. Totuși, rezultatele recente la nivel de echipă nu sunt la fel de îmbucurătoare.

Cristina Neagu, surprinsă la cumpărături înainte de sărbători
Cristina Neagu, surprinsă la cumpărături înainte de sărbători

Echipa națională de handbal feminin, eșec total la Euro 2020

Finalul acestui an este unul extrem de dificil pentru naționala de handbal feminin a României. După ce a fost diagnosticată cu Covid-19, Cristina Neagu, alături de echipa condusă de Bogdan Burcea și Robert Licu au obținut un scor extrem de mic la o competiție importantă la nivel european. Astfel, Campionatul European de Handbal feminin din Danemarca s-a încheiat cu locul 12 din 16 pentru româncele noastre. Aceasta reprezintă cel mai slab rezultat al naționalei de la trecerea în sistemul cu 16 selecționate.

Extrem de nemulțumită de scorul obținut, Cristina Neagu consideră că jucătoarele au nevoie de mult mai multă determinare și antrenament pentru a face performanță în cadrul naționalei de handbal feminin. Sportiva este de părere că va fi nevoie de pregătire intensă înainte de Jocurile Olimpice  

Să fim realişti, nu ne putem ascunde după deget, diferenţa este destul de mare. Cu aceste jucătoare mergem la drum, dar ţine de fiecare, de cum te antrenezi, de atitudine, de inteligenţa de joc. Sunt mai mulţi factori care fac jucătoarele mai bune. Cred ca fiecare trebuie sa îşi facă o analiză şi sa muncească mai mult. Nu este de ajuns sa fii la naţionala, ci trebuie sa fii bun pentru ca echipa să performeze. Pentru mine, acest turneu preolimpic înseamnă mult şi trebuie sa avem o echipa competitivă în cel mai scurt timp. Contează mult şi atitudinea. Unele jucătoare ar trebui să fie conştiente că nu e de ajuns doar să vină la naţională. Nu e asta cea mai mare realizare, ci ceea ce fac de acum încolo. Acum mulţi ani, când veneai la naţională, dacă reuşeai să ajungi, abia îţi găseai locul, atât de mare era concurenţa, a spus Cristina Neagu, conform Telekom Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...