Cristina Neagu, testată pozitiv cu Covid-19! Cum se simte sportiva acum

Ana Anitoiu 06.10.2020, 12:26
Cristina Neagu, testată pozitiv cu Covid-19! Cum se simte sportiva acum

Campioana Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu Covid-19. Jucătoarea de handbal de la CSM București a avut simptome ce au determinat-o să facă testul de coronavirus.

Ce simptome de Covid-19 a avut Cristina Neagu

Cristina Neagu s-a simțit rău, la finalul săptămânii trecute, înainte de a face testul pentru Covid-19. Potrivit unor surse din cadrul CSM București, sportiva a făcut febră.

După ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, Cristina Neagu s-a izolat. Ea nu a intrat în contact cu nicio colegă, potrivit gsp.ro.

Săptămâna trecută, Cristina Neagu, interul stânga de la CSM București, ar fi trebuit să meargă la Craiova. Acolo, ar fi trebuit să participe la pregătirea centralizată a echipei naționale.

Însă, Cristina Neagu a stabilit cu selecționerul Bogdan Burcea să rămână la București, pentru a-și face recuperare la umărul drept, ce i-a fost operat.

Cristina Neagu, testată pozitiv cu Covid-19! Cum se simte sportiva acum

Cristina Neagu, confirmată cu Covid-19, urma să joace în Norvegia

La sfârșitul acestei săptămâni, Cristina Neagu ar fi trebuit să joace în Norvegia, cu echipa Vipers Kristiansand. Însă, sportiva este nevoită acum să stea două săptămâni în izolare. În Norvegia, echipele străine sunt izolate și testate pentru coronavirus.

Cristina Neagu este considerată cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Ea este singura sportivă care a câștigat vreodată de patru ori titlul de ”Cea mai bună jucătoare din lume” în clasamentul IHF.

”Cred că mentalitatea de învingător e foarte importantă în orice faci. De la antrenament, la orice joc amical sau cu echipe mai slabe, eu vreau să câștig. Nu poți să te gândești «nu contează cum am jucat azi, o să mă concentrez pentru următorul meci».

Trebuie să creezi un precedent, nu să spui «și dacă ajung în finală, e ok și dacă ies pe locul doi». E important să fii motivat și să știi de ce intri pe teren.

Pentru mine este foarte important ca echipa să câștige. Chiar dacă am o zi mai proastă, dau tot ce e mai bun pentru a fi alături de colegele mele. Pentru mine este important ca echipa să câștige, nu să dau eu zece goluri, iar echipa să piardă”, spunea Cristina Neagu, într-un interviu.

Cristina Neagu și-a descoperit înclinația către sport în copilărie. La început, îi plăcea să joace fotbal, dar mai târziu a descoperit care este dragostea ei cea mare – handbalul. Ulterior, ea a fost descoperită întâmplător de antrenoarea Maria Covaci.

„Era foarte motrică și era ușor de lucrat cu ea. Ar fi putut fi campioană în orice alt sport”, spunea Maria Covaci despre Cristina Neagu.

Evoluția Cristinei Neagu a fost foarte rapidă. La doar 17 ani, ea a fost numită cea mai bună jucătoare de la Campionatul European de Tineret din Austria, la care România a obținut medalia de argint.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...