Cristina Neagu se revoltă din cauza banilor. De ce ne transmite să nu ne bazăm pe ea la Campionatul European

Marian Cărăvan 20.11.2020, 10:24
Cristina Neagu se revoltă din cauza banilor. De ce ne transmite să nu ne bazăm pe ea la Campionatul European

Cristina Neagu, vedeta echipei CSM București, a răbufnit după meciul cu Rostov Don, din Liga Campionilor. De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu se revoltă din cauza banilor. Mai mult, transmite un mesaj care îi pune pe toți pe gânduri.

Cristina Neagu nu a mai rezistat și a răbufnit. Sportiva se revoltă din cauza banilor

Cristina Neagu a oferit declarații incendiare după meciul CSM București – Rostov Don, din Liga Campionilor. Deși Cristina a fost printre cele mai prolifice marcatoare, având 11 goluri, formația rusă a terminat învingătoare, cu 27-22. După meci, însă, Cristina Neagu nu a mai tăcut și a spus lucrurilor pe nume. Au urmat declarații incendiare. Handbalista de la CSM a vorbit despre situația financiară dezastruoasă de la echipa susținută din bani publici.

„E şi această problemă a restanţelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Lucrurile se adună, s-au adunat şi lunile acestea de restanţe. Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primeşti abia primul salariu din sezon, îţi dai seama că nu te simţi bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.

Sincer, cred că o echipă care are pretenţii să meargă în Final Four-ul Ligii Campionilor şi care îşi doreşte să se bată pentru trofeul Ligii Campionilor, trebuie să-şi respecte jucătoarele şi să le plătească la timp. E o problemă pe care nu putem să o ascundem în cadrul echipei, însă am încercat în fiecare zi, toate fetele au încercat, să vină la antrenament şi să dea ce au mai bun”, a spus Cristina Neagu, la interviurile de după meciul transmis de Digi Sport și Telekom Sport.

Cristina Neagu ne transmite sa nu ne bazam pe ea la Campionatul European
Cristina Neagu ne transmite sa nu ne bazam pe ea la Campionatul European

Cristina Neagu transmite să nu ne bazăm pe ea la Europeanul din decembrie

România este calificată la Campionatul European de handbal feminin care va avea loc în luna decembrie. Cristina Neagu nu ne dă însă vești prea bune în privința turneului final. Handbalista își revine după o perioadă foarte grea.

„Eu cel puţin, în ultimele două luni, n-am reuşit aproape deloc să mă antrenez cu echipa. Am trei antrenamente de handbal în ultimele două săptămâni, am avut numai probleme, cumva minore, de sănătate, după ce am avut şi COVID-19… Am avut două luni groaznice. Am fost poate la 40-50 % din potenţial, ca şi astăzi (n.r. – joi, 19 noiembrie)”, a spus Cristina Neagu.

Cristina Neagu a continuat, transmițând un mesaj ferm în privința prezenței sale la Campionatul European din luna decembrie.

„Cred că potenţialul meu e mult mai mare de atât. Însă nu sunt robot, am şi eu nevoie de antrenamente şi de meciuri ca să ajung la o formă foarte bună. Aşa că România trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată la acest Campionat European şi nu pe mine”, a mai declarat Cristina Neagu.

La Europeanul de luna viitoare, România este în grupă cu Germania, Polonia și Norvegia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI