Începe scandalul la naționala de handbal. Ce a putut să spună Cristina Neagu despre colegele ei

Ana Anitoiu 16.12.2020, 14:52
Începe scandalul la naționala de handbal. Ce a putut să spună Cristina Neagu despre colegele ei

Începe scandalul la naționala de handbal. Cristina Neagu a făcut un comentariu dur referitor la colegele ei, după cel mai slab Campionat European pentru România. Jucătoarea, care a fost criticată, la rândul ei, a declarat că este nevoie de o schimbare.

Ce a spus Cristina Neagu despre colegele ei

Supărată, Cristina Neagu, care a rămas vedeta naționalei de handbal, chiar dacă tricolorele au obținut locul 12 la Euro 2020, la fel ca la Mondialul din 2019, le-a criticat pe jucătoarele tinere care au venit la lot de trei-patru ani, dar fără să adopte atitudinea necesară pentru ca echipa să aibă succes în competiții.

”Nu trebuie să se oprească aici, doar că au ajuns la naţională! Baza de selecţie n-a mai fost atât de mare şi li s-a dat credit unor jucătoare tinere. Contează foarte mult atitudinea, pentru că multe dintre ele au senzaţia că au reuşit ceva, dar n-au făcut, deocamdată, nimic. Ca să sperăm la o medalie, la o semifinală, trebuie să muncim mai mult şi să ne schimbăm atitudinea”, a spus ea.

Cristina Neagu, criticată de fostul selecţioner, Gheorghe Tadici,

Pe de altă parte, și Cristina Neagu a fost criticată, după rezultatele de la Euro 2020. Acesta a spus că dincolo de problemele de colectiv, naționala României a suferit și pentru că ea a avut cel mai slab turneu final al ei, din ultimii 13 ani. ”Noi vorbim despre recordul ei, că a marcat peste 250 de goluri la Europene… În loc să vorbim despre coeficientul ei la acest Campionat European”, a spus el, pentru adevarul.ro.

Totuși, Cristina Neagu, în vârstă de 32 de ani, a rămas vedeta naționalei. A fost și de această dată cea mai bună marcatoare a României, cu 27 de goluri pe care le-a înscris la Euro 2020. De altfel, ea s-a apărat de astfel de critici, dând detalii despre cum se simte, dar și despre ce greșeală este făcută în echipă. Anterior, Cristina Neagu a vorbit și despre probleme legate de bani.

Incepe scandalul la nationala de handbal. Ce a putut sa spuna Cristina Neagu despre colegele ei
Cristina Neagu

Cristina Neagu, despre starea în care se află

Vedeta echipei naționale de handbal a României a vorbit și despre cum se simte, dar numai după ce a repetat că mai tinerele ei colege trebuie să muncească mai mult. ”Altfel arătăm cum am fost acum la turneul final. N-am arătat bine deloc! România are o istorie în handbal şi nu e normal să câştigăm doar un singur meci la o asemenea competiţie. Sunt câteva plusuri, dar mai multe lucruri proaste”, a spus ea.

Cristina Neagu, care s-a confruntat cu COVID-19, a precizat că este foarte obosită și se simte destul de rău, fizic. Ea a menționat că la ultimele trei-patru meciuri a avut dureri mari la ambii genunchi, dar a continuat să joace. ”Urmează o perioadă de câteva zile în care voi avea o pauză în care sper să mă refac”, a spus ea.

Cristina Neagu: ”O echipă nu trebuie să stea într-o singură jucătoare”

Totodată, Cristina Neagu a spus că în ultimii doi ani ea nu a putut juca la capacitate maximă, iar din acest motiv echipa națională de handbal a României a avut de suferit. Însă, Neagu a precizat că o echipă nu se poate baza doar pe o singură jucătoare.

Ea a mai spus că urmează turneul preolimpic, în luna martie, iar acesta este cel mai important eveniment la care ar putea face performanță naționala României, pentru următorii câțiva ani. Cristina Neagu a spus că își dorește mult ca echipa națională să ajungă la Olimpiadă. ”Când vin aici, vreau doar să fie cele mai bune fete. Acestea sunt jucătoarele alături de care vreau să mergem la drum, dar ţine de fiecare”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...