Vica Blochina este devastată: ce decizie radicală a luat fiul ei, Edan. Totul s-a întâmplat după Survivor România

Stan Filon 17.03.2023, 10:15

Vica Blochina este devastată! Concurenta Survivor are probleme serioase acasă, despre care nu prea vrea să vorbească. Nici cu apropiații săi nu prea deschide subiectul, deoarece este unul foarte dureros. Fosta balerină nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul unei probe de la celebra emisiune de la Pro TV.

Vica Blochina este devastată

Frumoasa Vica Blochina este foarte cunoscută în România. A ținut prima pagină a ziarelor de scandal de multe ori, mai ales atunci când s-a aflat că are un copil cu Victor Pițurcă. Se întâmpla acum 15 ani, iar de atunci a intrat sub lumina reflectoarelor.

Fosta balerină este o fire foarte veselă, este mereu cu zâmbetul pe buze și oamenii așa s-au obișnuit să o vadă. Chiar dacă zâmbește și afișează bună dispoziție, se pare că în sufletul său suferă destul de mult. Refuză însă să vorbească chiar și cu prietenii apropiați despre această problemă.

Vica Blochina este devastata
Vica Blochina este devastata

Edan s-a mutat la tatăl său

Totul a început acum aproximativ un an de zile, când fiul său, Edan a decis că vrea să locuiască cu tatăl său, cu Victor Pițurcă. După ce s-a chinuit timp de 15 ani cu el, Vica Blochina s-a văzut probabil trădată de singurul ei copil.

„Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât. Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a declarat un apropiat al Vicăi Blochina pentru click.ro.

Refuză să mai vorbească cu mama lui

Mai mult, se pare că Edan nici nu îi mai vorbește! Blondina nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi la Survivor, imediat după ce a încheiat una dintre probe. S-a gândit la fiul său și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. A spus că Edan nu mai vorbește cu ea, deoarece nu a fost de acord ca mama lui să plece în Republica Dominicană, pentru a participa la emisiunea de la Pro TV.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a recunoscut Vica imediat după ce a încheiat una dintre probe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...