Vica Blochina, despre relaţia dintre fiul blondinei cu Victor Pițurcă. Edan are deja 14 ani

Nicu Stan 15.01.2022, 15:05
Vica Blochina, despre relaţia dintre fiul blondinei cu Victor Pițurcă. Edan are deja 14 ani

Vica Blochina a făcut declarații despre relaţia dintre fiul ei cu Victor Pițurcă. Edan are deja 14 ani și este băiatul pe care Vica Blochina îl are cu Victor Pițurcă. Blondina este foarte mândră de Edan și îl iubește ca pe ochii din cap. Aceasta a spus și cum se înțelege fiul ei cu fostul fostbalist.

Vica Blochina a spus adevărul. Cum se înțelege fiul ei cu tatăl său, Victor Pițurcă. „M-a pus pe gânduri”

S- a aflat ce relație are Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, cu tatăl lui. Blondina a mărturisit că baiatul ei a luat-o prin surprindere și i-a spus că el vrea să fie ca Victor Pițurcă, acesta fiind idolul lui.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, chiar dacă fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea celor doi a rezultat Edan, pe care, inițial, Victor Pițurcă nu a vrut să îl recunoască.

Edan se intelege de minune cu fiul sau
Edan se intelege de minune cu fiul sau

Edan a împlinit 14 ani

Băiatul celor doi a împlinit, de curând, 14 ani și calcă pe urmele tatălui său, făcând fotbal de la șapte ani. În plus, și Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru Acces Direct, despre relația pe care o are Edan cu Victor Pițurcă, tatăl său.

Astfel, întrebat de mama lui de ce vrea să îi calce pe urme tatălui său, Edan i-a răspuns că Victor Pițurcă este disciplinat. Vica Blochina nu s-a supărat de cele spuse de fiului ei, ba chiar din contră.

Edan se înțelege bine cu tatăl lui

Blondina se arată fericită pentru că a constat că atât ea, cât și Victor Pițurcă au fost destul de maturi și că s-au gândit la binele copilului. Prin urmare, Edan, în ciuda dificultăților din trecut, se înțelege de minune cu Victor Pițurcă.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis Cum așa?, mi-a zis Tati e foarte disciplinat. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina se căiește pentru ce a făcut

Vica Blochina a spus că ea nu mai are nicio relație cu Victor Pițurcă. Cei doi țin legătura doar de dragul copilului.

Pe de altă parte, Vica Blochina a dezvăluit că, dacă ar da timpul înapoi, n-ar mai avea o relație cu un bărbat însurat. Blondina simte că plătește chiar și acum pentru ce s-a întâmplat în trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe