Ce a spus Vica Blochina despre Cristi Borcea. Valentina Pelinel se va înfuria: „Este cel mai plătitor”

Stan Filon 13.03.2023, 15:17

Vica Blochina a șocat audiența, după ce a vorbit despre Cristi Borcea. Potentul om financiar este admirat de la distanță de frumoasa blondină, care a recunoscut că și-a făcut o părere foarte bună despre fostul finanțator al lui Dinamo.

Ce a spus Vica Blochina despre Cristi Borcea

Vica Blochina este cunoscută în toată țara. A fost iubita lui Victor Pițurcă timp de mai bine de 16 ani, însă a intrat în atenția publicului pentru prezența sa în diferite emisiuni de televiziune. Recent, fosta balerină a participat la o emisiune, unde a vorbit despre bărbatul perfect.

A fost întrebată care ar fi acest bărbat perfect, din punctul ei de vedere, și nu a stat deloc pe gânduri, oferind numele lui Cristi Borcea. Motivul pentru care blondina l-a indicat pe soțul Valentinei Pelinel i-a lăsat însă cu gura căscată pe toți cei prezenți.

Ce a spus Vica Blochina despre Cristi Borcea
Ce a spus Vica Blochina despre Cristi Borcea

„El e stresat că nu produce”

„Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu… Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit”, a spus Vica Blochina.

Fosta balerină și-a dorit mereu să aibă alături un bărbat potent financiar și nu a renunțat nici acum la aceste pretenții, chiar dacă a ajuns la vârsta de 47 de ani. Este obișnuită să fie înconjurată de bărbați puternici, încă de când era balerină la Melodii. Atunci a cunoscut mulți astfel de bărbați.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, în urmă cu un an.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...