Viața tumultoasă a Liei, soția lui Paul de România. Primul soț a acuzat-o că l-a înșelat și că i-a omorât câinele

Beatrice Dumitru 01.07.2022, 16:42
Viața tumultoasă a Liei, soția lui Paul de România. Primul soț a acuzat-o că l-a înșelat și că i-a omorât câinele

Paul de România, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, a fost prins la Paris, după ce fusese dat în urmărire internațională în decembrie 2020. Acesta a fugit din țară, în timp ce soția Lia și fiul lor au rămas la București. Nici partenera de viața a lui Paul de România nu se poate laudă cu o viață linistită, din cauza trecutului său tumultuos.

Cine este Lia, soția lui Paul de România

Paul de Romînia a fost depistat în Arondismentul 9 al capitalei franceze, unde, de cel puțin o lună, frecventa o zonă de cafenele, iar de fiecare dată când venea aici era singur și purta o mască de protecție pe drum. El va rămâne în arest, în Franța, deaorece examinarea mandatului european de arestare a fost amânată la data de 14 septembrie 2022, potrivit stirileprotv.ro.

Paul de România (73 ani) este căsătorit din 1996 cu Lia Georgia Triff și au un fiu în vârstă de 12 ani. Lia s-a născut în Statele Unite, la Naval Station Great Lakes, dintr-o mamă româncă şi un tată american, iar trecutul său a fost unul tumultuos, ea aflându-se la a doua căsătorie. Lia a ajuns prima dată în fața altarului la vârsta de 25 de ani, cu un avocat american celebru, Melvin Belli, mai mare decât ea cu 39 de ani.

Viața tumultoasă a Liei, soția lui Paul de România. Primul soț a acuzat-o că l-a înșelat și că i-a omorât câinele

Lia, alături de Paul de România și de fiul lor Carol Ferdinand.

Mariaj terminat cu scandal

Mariajul lor presarat cu orgii sexuale și petreceri pline de cocaină a durat 16 ani și s-a încheiat cu un scandal de proporții, după ce Lia a cerut divorțul, fiind acuzată de soțul său că l-a înşelat cu un episcop, dar și cu o femeie și că i-a omorât câinele. „M-a costat 15 milioane de dolari”, declara Melvin Belli despre Lia, cea de-a patra lui soție, în timp ce cotidianul „San Francisco The Examiner” scria: „Cel mai scandalos, murdar și sordid divorț din istoria orașului San Francisco”.

La rândul său, Lia a declarat că soțul său a abuzat-o verbal și fizic atât pe ea, cât și pe fiica lor de 15 ani, și a susținut nu și-a înșelat partenerul de viață. În cele din urmă, în 1988, a fost pronunțat divorțul, iar Lia a primit 15 milioane de dolari, pentru fiica pe care o are cu celebrtul avocat, Melia, născută în ianuarie 1973.

Controversa iscată la nașterea lui Carol Ferdinand

La opt ani după divorț, în 1996, Lia s-a căsătorit cu Paul de Româmia și devenea doamna Lambrino, după ce s-au cunoscut la o gală UNICEF la Londra. Un episod din viața celor doi care a strârnit mari controverse a fost atunci când a venit pe lume fiul lor, în ianuarie 2010, botezat Carol Ferdinand, după numele strămoșilor lui, regii României Ferdinand I și Carol al II-lea.

Nașterea a atras multe semne de întrebare, deoarece Lia Lambrino avea 61 de ani și nu o văzuse nimeni însărcinată, presupunându-se că micuțul Carol a fost adus pe lume de o mamă surogat. Dar Lia a negat vehement și a spus că a făcut un tratament cu celule stem, care a ajutat-o să rămână însărcinată.

A fost o sarcină programată, dar am fost ajutați de minunile științei moderne„, declara Lia pentru Daily Mail și preluat de OK! Magazin.

Cu soțul condamnat și dat în urmărire internațională, Lia a pierdut casa din centrul Capitalei în care locuia cu fiul său, pentru că nu și-a mai permis să plătească ratele. Acum, se pare că cei doi ar locui la Londra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...