Vestea proastă primită de Maria Constantin după operația estetică. A anunțat chiar ea, ce nu are voie să facă în 2021

Stan Filon, Radu Oprișan 25.03.2021, 13:02
Vestea proastă primită de Maria Constantin după operația estetică. A anunțat chiar ea, ce nu are voie să facă în 2021

Maria Constantin și-a pus silicoane, chiar de ziua ei de naștere. Medicul estetician i-a dat însă și o veste tristă îndrăgitei cântărețe de muzică populară. Despre acest aspect a vorbit chiar blondina care în schimb este foarte mândră de noul ei bust.

Maria Constantin a primit o veste proastă, după ce s-a operat

Maria Constantin a împlinit recent frumoasa vârstă de 35 de ani, ocazie cu care și-a făcut singură un cadou pe care și-l dorea de ceva timp: și-a pus silicoane. Vedeta a recunoscut că nu își dorea să aibă un bust mai mare, dar a sesizat că are o problemă.

“Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.

Maria Constantin a primit o veste proasta, dupa ce s-a operat
Maria Constantin a primit o veste proasta, dupa ce s-a operat

Medicul i-a spus ce nu are voie să facă timp de un an de zile

Ziua ei de naștere a fost plină de surprize, mai ales după ce iubitul ei tinerel i-a adus în dar 35 de trandafiri, dar și o cutiuță cu o surpriză uriașă. Rober, că așa îl cheamă pe noul iubit al artistei, i-a oferit Marinei Constantin inelul de logodnă. Cântăreațaa fost foarte emoționată și a acceptat pe loc să fie soția lui, mai ales că cei doi s-au mutat împreună de ceva timp. Artista a recunoscut că nu se pune problema de nuntă acum, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Inelul a fost cadou de ziua mea, momentan nu ne putem căsători pe pandemie. Nu trebuie să mă ceară, că oricum e luat! Eu pe 10 martie m-am operat la sâni. Pe 12 a fost ziua mea, la 12 noaptea a venit cu 35 de trandafiri şi cu un inel. A fost o surpriză mare”, a recunoscut Maria Constantin.

Aceasta a primit însă și o veste destul de tristă, după operația pe care a suferit-o. Medicul i-a spus că nu are voie să rămână însărcinată un an de zile, deși blondina a recunoscut că ar fi vrut să mai aibă un copil. Maria Constantin are deja un băiat de 11 ani, din primul ei mariaj. Micuțul se înțelege foarte bine cu Robert. ”Codruţ e în lumea lui, e pasionat cu jocurile. E ok, are o relaţie bună cu Robert. Mi-ar plăcea să mai am un băiat!”, a mai spus solista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...