Dani Oţil, primele declaraţii despre copil. Matinalul de la Antena 1 a surprins pe toată lumea

Iancu Andreea, Anca Lupescu 23.03.2021, 12:39

Până nu demult era unul dintre cei mai râvniți burlaci, astăzi Dani Oțil este la un pas mai aproape de o căsnicie alături de Gabriela Prisăcariu, modelul care a reușit să îl convingă pe prezentator să îi pună inelul de logodnă pe deget. Și cum toată lumea îi presează pe cei doi să se căsătorească și să devină părinți, Dani Oțil a făcut și primele declarații despre copil.

Ce spune Dani Oțil despre copil. Motivul pentru care nu își dorește să fie tată deocamdată

Matinalul de la Antena 1 aduce în discuție în fiecare săptămână diferite teme legate de parenting, în rubrica Ruxandrei Luca, blogger și mamă a trei copii. Astfel, iau naștere tot felul de discuții inedite, care scot la lumină secrete din viețile private ale prezentatorilor. Pentru că este o prezență extrem de apreciată pentru faptul că este o mămică model, Ruxandra se numără și printre subiectele de glumă ale echipei de la Neatza. Astfel, după sfaturile privind somnul bebelușilor, Dani a numit-o pe vedetă o mamă “aproape perfectă”, susținând că abia la al patrulea copil ar putea fi cu adevărat “mama perfectă”, încurajând-o astfel să mai facă încă un copil. De asemenea, moderatorul a motivat și decizia de a nu deveni tată deocamdată, evident, printr-o glumă.

Să ne facă și nouă copii. Să nu mai muncim noi, a spus Ramona Olaru, afirmând că își dorește o fetiță.

Eu d-aia nu fac copii că o să am vergeturi. La Florin o să ii fie mai greu, ca trebuie să i-l facă direct mulatru, a glumit și Dani Oțil.

Pe de altă parte, apariția unui copil reprezintă cu siguranță o responsabilitate foarte mare, iar Dani consideră că nu este încă pregătit. Făcând o paralelă cu incidentul din platoul Acces Direct, în care Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră în direct de către o femeie complet dezbrăcată, prezentatorul a precizat că nu are încă o direcție stabilită în viață.

N-am nicio direcie in viata. Uneori mi-as fi dorit sa am directia unui om dezbracat cu o piatra in mana, a spus acesta.

Dani și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu
Dani și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu

Ce amintiri are Dani din copilăria sa. Cum reușea să adoarmă când era mic

Dată fiind tema rubricii de părințeală, Dani Oțil și-a amintit câteva frânturi din copilăria sa, în special una care privea somnul. Se pare că prezentatorul reușea să își provoace părinții de fiecare dată când era ora de culcare. Exasperată, mama vedetei s-a consultat cu alți membri ai familiei și pentru că Dani plângea destul de mult copil fiind, a hotărât să îl lase să plângă o perioadă destul de lungă.

Mama li se plângea rudelor că eu plangeam prea mult. Și un unchi a zis: lasă-l să plângă, că obosește el și adoarme. După 2 ore jumate de plâns și vânăt, m-a linșitit mama cumva. Nu prea mă lua mama în brațe, a rememorat Dani Oțil.

Însă lucrurile s-au schimbat la maturitate, iar faptul că trebuie să fie extrem de matinal l-a făcut pe prezentator să aibă grijă la programul său de somn.

Eu ma culc pe la 22:00, 22:30, a mai mărturisit acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI