Veste mare pentru prezentatorul iUmor. A fost anunțat că va deveni tată

Diana Radu 02.07.2020, 17:40

Bucurie mare în familia prezentatorului de la iUmor! Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar azi de către artist pe conturile de socializare. De asemenea, acesta a anunțat și sexul copilului.

Ștefan Copoț de la iUmor va deveni din nou tată

Șerban Copoț nu-și mai încape în piele de fericire. Prezentatorul de la iUmor, în vârstă de 39 de ani a anunțat că soția sa Roxana este însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor. Șerban Copoț și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Cei doi au împreună doi băieți, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani), iar acum artistul va deveni tată de fetiță.

„Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”, a scris Șerban Copoț pe pagina sa de Instagram.

iumor, tata, prezentator, stefan copot
Ștefan Copoț de la iUmor va deveni din nou tată

Vestea că prezentatorul TV va deveni din nou tată i-a bucurat pe fani care s-au înghisuit să-i transmită gânduri bune și felicitări. „Vaiiiii, cât de frumos! Vă pup și vă îmbrățișez”, „Felicitări!”, „Să vă bucurați de ei”, „Sarcină ușoară soției”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Șerban Copoț, un tată implicat

Prezentatorul de iUmor se implică în creșterea și educarea celor doi băieții ai săi, de dragul cărora a lansat chiar și două cărți pentru copii. Șerban Copoț a lansat prima carte pentru copii, “Toi Patoi și Moș Crăciun” ăn 2014, inspirat fiind de Teddy, fiul său cel mare.

Este o carte de povești pentru copii, avându-l drept protagonist pe motănelul Mao. Cartea conține și un CD cu muzică scrisă și cântată de mine. De asemenea, semnez și ilustrația acestei cărți. De altfel, în “Aventurile lui Mao” îmi expun public pentru prima dată desenele. Mă relaxează și îmi place mult să desenez și cred că acest talent l-am moștenit de la mama, care este profesoară de desen. Lui Teddy (n.n. băiețelul lui cel mare) îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, a declarat Șerban Copoț.

 

Urmăriți Impact.ro și pe