Tataee de la BUG Mafia, anunț surpriză pentru fani. Ce mare bucurie trăiește artistul, la 3 ani de când s-a mutat în Barcelona

Diana Radu 30.06.2020, 18:24
Tataee de la BUG Mafia, anunț surpriză pentru fani. Ce mare bucurie trăiește artistul, la 3 ani de când s-a mutat în Barcelona

La trei ani de când a s-a mutat în Barcelona, viața lui Tataee de la BUG Mafia s-a schimbat complet. Acum, artistul trăiește o mare bucurie pe care a împărtășit-o și cu fanii săi: a devenit tată pentru a patra oară.

Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară

Celebrul cântăreț nu-și mai încape în piele de fericire după ce soția sa l-a făcut tată încă o dată. Vlad Irimia, pe numele său real a devenit acum tatăl unui băiețel, pe nume Gavril George. Acesta a împărtășit vestea cu toți fanii săi pe pagina de Instagram.

„În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare, pe data de 28 iunie.

tatee, bug mafia, tata
Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară. Sursă foto: Ciao

Rapperul este căsătorit cu Mona împreună cu care mai are 3 copii: Antonia Olga (9 ani), Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani). Acum trei ani, acesta și-a luat familia și s-a mutat în Barcelona, Spania. Despre această alegere, artistul spune că a fost una inspirată deoarece este mult mai liniștiti.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis”, a afirmat Tataee despre mutarea sa în Spania.

În plus, mutarea în Spania a fost cea mai bună obține, în primul rând pentru copii, susține artistul. Tataee spune că sistemul de învățământ românesc nu le-ar fi deschis prea multe oportunități în viață.

„Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, a mai spus Vlad Irimia anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe