Vedetă Pro TV, cerută de nevastă la Untold. Mesajul pe care l-a postat la scurt timp

Andra Daoud 04.08.2022, 17:28
Vedetă Pro TV, cerută de nevastă la Untold. Mesajul pe care l-a postat la scurt timp

O vedetă pe care telespectatorii o văd aproape zilnic la Știrile Pro TV a spus „Da”. Ea a avut parte de o cerere în căsătorie cu totul specială, în orașul Cluj-Napoca, chiar în prima seară a festivalului Untold. Viitoarea mireasă a relatat momentul emoționant pe contul ei de social media.

Vedeta Pro TV care a spus „Da” la Untold

Roxana Hulpe, jurnalista pe care telespectatorii o văd aproape în fiecare zi la Știrile Pro TV, s-a logodit. Frumoasa blondă trăiește de ceva timp o poveste de dragoste cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu, iar acum, acesta a hotărât să ducă relația la nivelul următor și i-a pregătit o surpriză de proporții.

Locul ales de iubitul ei pentru a-și declara intențiile nu este unul întâmplător, Roxana fiind originară din zona Clujului. Mai mult, Bogdan Rădulescu este Head of Partnership & New Business la Untold și Neversea așa că, practic, și-a cerut iubita în căsătorie „acasă”.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana Hulpe, pe Instagram, în dreptul unei fotografii făcute pe Cluj Arena, chiar în momentul în care a acceptat cererea în căsătorie.

„A fost într-adevăr o surpriză extraordinară. Sincer, nu mă așteptam ca Bogdan să facă acest gest acum. M-a luat prin surprindere. De un an de zile de când suntem împreună nu încetează să mă uimească. N-am planificat încă nimic legat de ceremonie, deocamdată vreau să mă bucur de el și de miniconcediul pe care-l voi petrece la Cluj și alături de ai mei.”, a declarat ulterior Roxana Hulpe, pentru publicația Cluj24.

Vedetă ProTv, cerută de nevastă la Untold. Mesajul pe care l-a postat la scurt timp
Roxana Hulpe a anuntat pe Instagram ca s-a logodit

A fost la un pas să se căsătorească cu fostul iubit

Înainte de a-i spune „Da” actualului iubit, știrista de la Pro TV a fost la un pas de a ajunge în fața altarului, alături de fostul iubit. Roxana Hulpe a avut o relație serioasă cu Chef Alex Petricean, fost concurent în primul sezon Masterchef și bucătar cunoscut în prezent. Pandemia le-a stricat planurile de nuntă, iar în cele din urmă s-au despărțit definitiv. Cei doi se cunoscuseră prin intermediul meseriei Roxanei, care a mers să facă un reportaj cu Alex Petricean, la rugămintea cuiva din redacție.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.”, povestea Roxana Hulpe în trecut, pentru life.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe