Motivul pentru care o vedetă Pro TV nu vrea să mai aibă copii. Discuția pe care a avut-o cu medicul (Exclusiv)

Ioana Bucur 04.08.2022, 10:40

O carieră de admirat, o familie superbă. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, vedeta Pro TV ne-a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să nu mai aibă copii. Decizia a fost luată după o discuție cu medicul său. Ce i-a spus specialistul, după cele trei sarcini dificile prin care a trecut.

Ce a aflat o vedetă Pro TV după o discuție cu medicul

Și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă și a avut norocul să întâlnească un bărbat care să îi împărtășească visul. Lavinia Petrea este prezentatoarea știrilor de dimineață de la Pro TV și mama a trei copii minunați: Mathias, Klara și Karin, cele trei comori ale sale.

Luna trecută, prezentatoarea a împlinit 40 de ani. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, vedeta Pro TV ne-a mărturisit că adoră bebelușii și nu s-ar fi opus ideii de a mai aduce pe lume un copil, însă și-a abandonat visul în urma unei discuții cu medicul său.

„Mi-e foarte dor de bebeluși și mă apucă plânsul când primesc notificări cu poze de acum câțiva ani cu ei, ascult video-uri să le aud vocea acea de bebeluși.

Într-adevăr simt o nostalgie, dar, din păcate, oarecum și vârsta, dar mai degrabă aspecte ce țin de partea medicală. Ar exista destul de multe riscuri și simt că nu aș avea de ce să mi le asum, mai ales că fiecare sarcină a fost cu problemele ei, inclusiv cea de-a treia, pentru că au fost foarte apropiate.

Au fost nașteri prin cezariană. Au fost probleme cu ducerea la termen a sarcinii, în condiții de siguranță. La a treia sarcină, spre exemplu, au fost ceva complicații care au apărut pe ultima sută de metri și chiar medicul mi-a spus că ar fi bine, pentru siguranța mea, să rămân la aceste 3 sarcini”, a declarat, în exclusivitate pentru playetch.ro, Lavinia Petrea.

Motivul pentru care o vedetă Pro TV nu vrea să mai aibă copii. Discuția pe care a avut-o cu medicul (Exclusiv)
Lavinia Petrea

„Le datorez copiilor mei să am grijă de mine și am s-o fac”

A trecut prin trei sarcini și niciuna dintre experiențe nu a fost ferită de momente dificile.

„Dumnezeu m-a binecuvântat cu copii sănătoși, iar eu m-am refăcut apoi. Problemele s-au rezolvat, doar că o altă sarcină pentru mine ar fi foarte riscantă și în primul rând pentru ei. Le datorez copiilor mei să am grijă de mine și am s-o fac”, a precizat ea.

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga, cunoscut pentru implicarea în cazul Elodia. Soțul vedetei Pro TV este cu șase ani mai mare decât ea, iar cei doi se înțeleg perfect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...