Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Alegerea nu e întâmplătoare

Gabriel Peneș 08.09.2022, 09:43

Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Ce trebuia să fie „nunta anului” s-a transformat rapid în „divorțul anului”. Vestea că Halep și soțul ei se despart la nici un an de la căsătorie a uimit multă lume. Deocamdată, fostul lider mondial s-a retras într-o tăcere absolută și nimeni nu știe unde se află după ce pierdut în primul tur la US Open. Dar se știe unde ar intenționa Simona Halep să se mute după ce va încheia și formalitățile legale în privința despărțirii de Iuruc. E vorba de un oraș ce nu ar fi preferat întâmplător de campioana română.

Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc

Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. În loc să sărbătorească pe 15 septembrie un an de la cununia civilă și să se bucure apoi de căsătoria religioasă și nunta ce erau programate pe 13 noiembrie, cei doi se vor despărți. Motivele reale încă sunt destul de neclare, dar presa a scris că problema ar fi legată de dorința Simonei de a-și continua cariera, lucru ce ar însemna mult timp petrecut departe de Iuruc.

Deși inițial nu a dorit să comenteze informația apărută inițial în ProSport, Toni Iuruc a confirmat, în cele din urmă vestea divorțului. Acesta ar urma să se încheie pe cale amiabilă, în fața unui notar, cei doi stabilind de la bun început că fiecare va rămâne cu averea pe care fiecare o avea și înaintea căsătoriei.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc.

Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Alegerea nu e întâmplătoare
Simona Halep își dorește să continue colaborarea cu Patrick Mouratoglou, motiv pentru care ar urma să se mute în Franța, la Nisa, aproape de academia tehnicianului francez de la Biot

Alegerea nu e întâmplătoare

Dacă nu se știe unde este Halep la ora actuală, se pare că fostul lider mondial s-a decis deja unde vrea să se stabilească după finalizarea divorțului de Toni Iuruc. Iar alegerea nu este deloc întâmplătoare. Conform Orange Sport, ar fi vorba de Nisa, superbul oraș de pe Riviera Franceză, pe malul Mării Mediterane, ce se află la doi pași de Academia Mouratoglou de la Biot, acolo unde Halep vrea să se antreneze în continuare. Ea ar fi cerut deja părerea unor oameni apropiați despre această posibilitate, mai scrie sursa citată.

De altfel, descoperirea academiei, precum și începerea colaborării cu antrenorul francez au influențat-o mult pe româncă în atitudinea profesională dar, se pare, și în cea personală. Ea a recunoscut că și-a recăpătat pasiunea pentru tenis după ce a început să se antreneze la Academia lui Patrick Mouratoglou, după ce la începutul acestui an s-a gândit foarte serios la retragere.

„Apoi, am descoperit această academie (n.r. – cea condusă de Patrick Mouratoglou), am simțit că focul s-a aprins din nou, că a revenit pasiunea mea pentru tenis.

Am văzut copii care făceau tot ce puteau pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Aveam nevoie de acest lucru, să văd dorința la alți oameni, la copii, pentru a reveni și la mine”, spunea Halep în primăvară.

Nisa e aproape de Academia Mouratoglou

Ea și-a dus familia la Nisa la începutul colaborării cu Mouratoglou, fiind însoțită inclusiv de Toni Iuruc. Zona se bucură de soarele Mediteranei timp de 320 de zile pe an, marea îi poate aminti de Constanța copilăriei, iar Nisa este un oraș select, pe care multe vedete, artiști, dar și membri ai aristocrației europene l-au ales ca reședință de-a lungul timpului.

Apropierea de Academia Mouratoglou, întinsă pe 12 hectare, cea mai mare din Europa, ar fi un factor decisiv. De altfel, unele surse apropiate de Halep și Iuruc ar fi declarat, conform Radio Impuls, că motivul divorțului ar putea fi apropierea prea mare dintre jucătoare și tehnicianul francez de 52 de ani.

De altfel, cei doi s-au întrecut în declarații laudative unul la adresa celuilalt, de la începutul colaborării oficiale, pe 7 aprilie. Rămâne de văzut dacă Halep va face această mutare și ce îi va rezerva viitorul și în plan sentimental. Dacă nu cumva deja a ales din nou…

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....