Unde a plecat Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Mișcare neașteptată a fostului șef al PSD (Exclusiv)

Beatrice Dumitru 06.12.2021, 15:23
Unde a plecat Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Mișcare neașteptată a fostului șef al PSD (Exclusiv)

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat. Deși în urmă cu două luni vorbea despre căsătorie, fostul lider PSD a părăsit-o pe iubita sa. Și-a luat bagajele și aplecat din apartamentul în care locuia împreună cu aceasta, pentru că și-a dorit să aibă parte de câteva zile de liniște.

Unde s-a refugiat Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase

Liviu Dragnea (59 ani) și Irina Tănase (28 ani) s-ar fi despărțit după ce un prieten i-ar fi arătat fostului lider PSD un filmuleț trucat cu iubita sa, în compania unui bărbat. Furios, acesta și-a făcut bagajele și  a părăsit-o pe iubita tinerică, iar noi detalii au ieșit la iveală despre cel mai controversat cuplu din peisajul politicii românești.

Liviu Dragnea și-a dorit să aibă parte de liniște și s-a refugiat la domeniul din Teleorman, unde are o vilă superbă. Casa a moștenit-o de la părinți, dar a renovat-o în totaliate, având o curte de aproape 7.000 de metri pătrați, piscină și teren de tenis.

Unde a plecat Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Mișcare neașteptată a fostului șef al PSD (Exclusiv)
Liviu Dtagnea și Irina Tănase, pe vremea când formau un cuplu.

A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii”, a declarat, în exclusivitate, o sursă apropiată de fostul lider PSD.

Ce a spus Irina Tănase despre despărțirea de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea plănuia să se căsătorească cu Irina, după ce aceasta l-a așteptat să iasă din închisoare, unde a petrecut doi ani și două luni, fiind condamnat pentru instigare la abuz în serciciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dar povestea lor de iubire a ajuns la final și, se pare că, vinovată pentru acest lucru este Irina Tănase, care ar fi reluat relația cu un fost iubit, lucru negat de aceasta.

De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, a spus Irina Tănase pentru Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...