Lovitură uriașă pentru Liviu Dragnea dacă se desparte definitiv de Irina Tănase. Iubita lui a făcut tranzacţii de sute de mii de euro

Badea Violeta 06.12.2021, 07:57
Lovitură uriașă pentru Liviu Dragnea dacă se desparte definitiv de Irina Tănase. Iubita lui a făcut tranzacţii de sute de mii de euro

Se pare că povestea de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase ar fi ajuns la final. Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe iubita lui din cauza infidelității, însă această separare îl va costa acum scump pe fostul politician. Iată ce lovitură uriașă primește Liviu Dragnea dacă se desparte definitiv de femeia alături de care visa să ajungă la altar!

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

Showbiz-ul din România a fost zguduit din temelii după ce în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit.

Cei doi păreau extrem de uniți și fericiți împreună, mai ales după ce fostul lider al social democraților s-a întors acasă după condamnarea la închisoare.

Însă, în ultima vreme, ceva a intervenit și relația lor ar fi ajuns la final. Potrivit celor de la Cancan, separarea s-ar fi produs cauza infidelității blondinei.

Se pare că femeia l-ar fi trădat pe logodnicul ei cu un fost iubit. Contactată de jurnaliști pentru a lămuri toată această situație, Irina Tănase a negat vehement despărțirea de Liviu Dragnea.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Liviu Dragnea si Irina Tanase
Liviu Dragnea si Irina Tanase

Liviu Dragnea, lovitură uriașă dacă se desparte definitiv de Irina Tănase

Dincolo de durerea imensă că și-a pierdut logodnica, Liviu Dragnea va mai primi o lovitură, de data aceasta una financiară. Iată cu ce rămâne Irina Tănase după relația cu fostul politician.

Anul trecut, aceasta a investit mai mult de 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie, potrivit celor de la Rise Project.

În urmă cu doi ani, logodnica fostului lider PSD a achiziționat un apartament în valoare de 260 de mii de euro. Acesta este situat în apropiere de Palatul Parlamentului. De asemenea, femeia deține și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

În ziua în care Irina cumpăra apartamentul, Liviu Dragnea era deja de șapte luni în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Acesta are o suprafață de 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotă indiviză. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4.

Urmăriți Impact.ro și pe