Codrin Ştefănescu, primele dezvăluiri despre despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase: „Dacă e această problemă, e una strict personală”

Ana Anitoiu 05.12.2021, 16:07
Codrin Ştefănescu, primele dezvăluiri despre despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase: „Dacă e această problemă, e una strict personală”

Codrin Ştefănescu a făcut primele dezvăluiri despre despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase. Politicianul, care este bun prieten cu fostul președinte al PSD, a spus că tânăra în vârstă de 29 de ani a demonstrat până acum că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei.

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

La aproximativ cinci luni de la eliberarea lui Liviu Dragnea, când Irina Tănase a declarat că merge „să-și ia bărbatul acasă”, după care l-a sărutat pasional în văzul tuturor, relația lor s-ar fi încheiat. Politicianul și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit în urmă cu câteva zile casa în care locuia cu iubita lui mai tânără cu 30 de ani decât el.

Motivul despărțirii ar fi fost acela că Liviu Dragnea ar fi aflat că Irina Tănase ar fi ținut vie legătura cu fostul ei iubit, în secret. Fostul președinte al PSD i-ar fi blocat tinerei toate căile de a-l contacta, conform cancan.ro, deși a declarat recent, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, că-și dorește să se căsătorească cu ea.

Codrin Stefanescu, primele dezvaluiri despre despartirea lui Liviu Dragnea de Irina Tanase
Liviu Dragnea si Irina Tanase

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

Pe de altă parte, Irina Tănase a negat că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea și că el ar fi prins-o cu un alt bărbat, mai exact fostul ei iubit.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a fost reacția ei.

Codrin Ștefănescu, despre despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase

Codrin Ștefănescu, prietenul lui Liviu Dragnea, cu care fostul președinte al PSD ar sta tot timpul de vorbă, a declarat că dacă există o problemă între el și Irina Tănase, atunci aceasta este de natură personală și o vor rezolva ei doi. Totuși, el a ținut să precizeze că nu i-a spus nimeni că cei doi n-ar mai forma un cuplu.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a menționat că nu s-a băgat niciodată în relațiile personale ale unor oameni, mai ales când a fost vorba despre prieteni. Politicianul a adăugat că a încercat tot timpul să calmeze persoanele în astfel de situații și i-a îndemnat să analizeze situația și să vorbească din nou.

„Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea. Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect.

Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva. Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a spus Codrin Ștefănescu, președintele noului partid Alianța Pentru Patrie, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe