Unde a apărut Diana Șoșoacă la o zi după tentativa de asasinat a lui Putin. Românii sunt revoltați

Corina Oprea 04.05.2023, 18:39

Marți noaptea, președinția rusă a anunțat că Vladimir Putin a fost la un pas să fie asasinat. Armata rusă a fost promptă și a evitat o tragedie, iar liderul rus este acum în afara oricărui pericol. La o zi după tentativa de asasinat, Diana Șoșoacă a fost văzută într-un loc la care puțini s-ar fi gândit că va merge, într-un astfel de context.

Diana Șoșoacă, vizită șocantă după tentativa de asasinat a lui Putin

Anunțul venit din Rusia, cum că Vladimir Putin a fost ținta unei tentative de asasinat, a șocat o lume întreagă. Reprezentanții de la Kremlin s-au panicat și au luat imediat toate măsurile necesare pentru a se asigura că liderul Rus este în afara oricărui pericol. În prezent, armata este pe poziții și anunță că totul este sub control.

Chiar la o zi de la evenimentul care a pus Rusia pe jar, senatoarea Diana Șoșoacă s-a dovedit  fi foarte apropiată de rivalii Ucrainei. Senatoarea participă, în cursul zilei de azi, la recepția organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă postat pe site-ul Senatului, în care au fost oferite toate detaliile despre marele eveniment la care va lua parte și celebrul nostru om politic, ce participă frecvent la adunările rusești.

„În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre.

Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Senatului.

Ulterior, mesajul a dispărut de pe toate sursele online.

Nu este prima dată când controversata senatoare ia parte la asemenea evenimente. În noiembrie 2022, Șoșoacă a mers la Ambasadă și a sărbătorit Ziua Unității Naționele a Rusiei. De altfel, în luna februarie, a mers la un alt eveniment găzduit de Ambasada Rusiei, în contextul Zilei Diplomatului Rus. S-a distrat de minune și s-a fotografiat cu diplomații ruși, afișând un zâmbet larg și foarte mândru.

Urmăriți Impact.ro și pe