Unde a ajuns să locuiască Angela Similea după ce a pierdut procesul pentru averea fostului soț

Iancu Andreea 10.08.2020, 09:22
Unde a ajuns să locuiască Angela Similea după ce a pierdut procesul pentru averea fostului soț

Doamna muzicii românești, Angela Similea, trece prin clipe grele la cei 74 de ani. Artista a pierdut procesul pentru averea fostului soț și aproape a rămas pe drumuri. Cea care a bucurat publicul cu cântecele sale a fost greu încercată de viață și a ajuns să nu aibă o casă în care să locuiască. Totuși, Angela Similea reușește să răzbată și într-o perioadă atât de dificilă a vieții sale.

A pierdut averea soțului și a ajuns să nu aibă unde să locuiască

Angela Similea a trecut prin clipe de coșmar începând din anul 2009. În acel an, Victor Surdu, soțul artistei și mama sa, Gherghina s-au îmbolnăvit. La puțin timp, vedeta i-a pierdut de amândoi, dar și pe nașul de cununie și pe unul dintre frați. Totodată, problemele financiare ale familiei au apărut în același timp. Astfel, Angela și Victor Surdu nu au mai putut plăti ratele la bancă pentru un credit de 700.000 de euro, din 2007. Cuplul a adunat datorii imense.

Cântăreața a rămas văduvă în 2011, când a început o perioadă și mai grea. Pentru că a pierdut mai multe proprietăți, Angela Similea a fost nevoită să renunțe la casa în care locuia cu soțul său. Astfel, vila din comuna Belciugatele se află la vânzare din 2014. Inițial, Angela Similea a cerut 750.000 de euro pentru proprietate, însă a mai redus prețul în speranța că o va vinde. Totuși, de 6 ani de zile nu a reușit dea casa cu 16 camere din satul Mataraua.

Acum, artista locuiește în zona Plevnei, în casa unor prieteni care trăiesc peste hotare și care au decis să o ajute, potrivit click.ro. Totodată, Angela merge în fiecare an la fiul său, Sorin Hilgen pentru a-și vizita nepoții stabiliți în SUA.

Angela Similea și Victor Surdu, iubire și dincolo de moarte
Angela Similea și Victor Surdu, iubire și dincolo de moarte

A trecut prin patru căsnicii

Angela Similea a avut o viață amoroasă plină. Aceasta a fost căsătorită de patru ori, primul soț fiind Andi Constantin, de meserie electrician. După mariajul cu el, a urmat cel alături de chitaristul Sorin Movileanu. Alături de acesta, vedeta a avut un fiu, pe care l-a numit tot Sorin. Ulterior, puștiul celor doi soți a fost înfiat de următorul partener al artistei, Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda.

Angela Similea și olandezul au împărțit 17 ani de mariaj, timp în care cântăreața pare să fi trăit o poveste de dragoste și cu Florin Persic. Cu toate acestea, ambii aveau un alt partener, iar relația nu a continuat. În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu, cel care a așteptat să îi fie soț timp de 30 de ani. Dragostea pe care i-a purtat-o artista dăinuie încă. Cântăreața a mărturisit că își dorește să fie înmormântată alături de Victor Surdu, în cimitirul mănăstirii Samurcăşeşti din Ciorogârla.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...