Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiţia? “Ea are o problemă”

Ioana Bucur 17.02.2021, 15:18
Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiţia? “Ea are o problemă”

Răsturnare de situație neașteptată în provocarea din Republica Dominicană. Se zvonește că una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiția. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiţia?

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiția? Absența din cele mai recente ediții ale Războinicei Roxana Ghiță, a dat apă la moară zvonurilor despre o posibilă eliminare. Concurenta este nevoită să stea pe bară de ceva vreme, din pricina unei accidentări serioase pe teren. Roxana, care a mărturisit că are sentimente puternice pentru Andrei Dascălu, noul său coechipier, a fost aleasă de două ori consecutiv în topul preferințelor publicului.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg, Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a mărturisit Roxana Ghiță.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Roxana Ghiță

Mihaela Berteanu făcut o dezvăluire îngrijorătoare despre Roxana Ghiță, care a lipsit atât de la trasee cât și de la consiliile de eliminare. Se pare că, pe lângă accidentarea suferită, i s-a mai activat și o mai veche problemă de sănătate și trebuie să rămână, pentru o perioadă, sub supravegherea medicilor. Cu toate astea, Războinica este optimistă și își dorește să se întoarcă cât mai repede pe teren, să își ajute echipa.

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere. Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă”, a declarat Mihaela Berteanu.

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor 2021 a părăsit competiţia?
Roxana Ghiță

Consiliu de urgență la Survivor 2021

Gazda competiției, Daniel Pavel, a convocat un consiliu de urgență cu puțin timp înainte de un moment fără precedent în istoria emisiunii de la Kanal D. Astfel, concurenții au fost puși în fața unei situații cu care nu se mai confruntaseră până în acel moment și pe care sigur nu l-ar fi anticipat: una dintre cele mai dificile înfruntări a avut loc în timpul nopții.

Cu fiecare zi petrecută la Survivor 2021, tensiunile cresc din ce în ce mai mult între concurenți. În tabăra Faimoșilor se aruncă acuzații grave și se vorbește despre trădare. Cătălin Moroșanu pare convins că, exact așa cum a făcut și Jador, Culiță Sterp va face un joc de culise împotriva echipei.

„Culiță, Sebi sau Zanni…Culiță este băgat la înaintare drept lider și va trăda la fel cum a făcut și cu Jador. Acolo în acea Alianță sunt două creiere cenușii sau negre. E Zanni și cu Sebi. Pe cine bați, pe cine scoatem afară…”, a spus Cătălin Moroșanu.

Urmăriți Impact.ro și pe