Amna a trecut prin momente groaznice după ce a plecat de la Survivor România. ”Am început să delirez”

Ana Anitoiu, Adina Saleh 16.02.2021, 19:09

Amna a trecut prin momente groaznice după ce a plecat de la emisiunea Survivor România, difuzată de Kanal D. Cântăreața a avut nevoie de o intervenție chirurgicală în urma căreia le-a povestit fanilor că a început să delireze și că s-a confruntat cu dureri mari.

Prin ce momente groaznice a trecut Amna după ce a plecat de la Survivor România

Amna, în vârstă de 36 de ani, a fost operată din cauza unor probleme pe care le avea cu bila, chiar de dinainte de a participa la Survivor România 2021. După ce s-a întors din Republica Dominicană, starea ei s-a agravat, motiv pentru care a ajuns pe masa de operație. Artista le-a transmis fanilor ei un mesaj imediat după ce a ieșit din secția de Terapie Intensivă. Artista s-a externat luni, 15 februarie, după cum a scris pe Instagram, mulțumindu-i medicului care a operat-o.

”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am, bineînțeles”, a spus Amna, pe internet. ”Prima zi după operație! Sper ca încet, încet să mă pun pe picioare, chiar dacă durerile sunt încă mari”, a scris ea, a doua zi.

Amna a trecut prin momente groaznice dupa ce a plecat de la Survivor Romania. ”Am inceput sa delirez”
Amna la Survivor Romania 2021

Amna: ”Am aberat, am început să delirez”

De asemenea, Amna le-a povestit fanilor ei că în urma intervenției chirurgicale pentru problemele sale cu bila a început să delireze, deși nu a avut febră. Cântăreața a lăudat cadrele medicale care i-au fost alături în acele momente, mai ales că nu s-au putut baza pe ea nicicum.

”Eu sunt, dacă n-ați văzut ceva mai galben de atât. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noaptea o grămadă, am început să delirez, deși n-am avut febră, cred că de la toate medicamentele. M-au suportat eroic oamenii ăștia. Îmi spuneau să-i sun când mi se termina branula, dau eu mă culcam la loc. Sper să fiu bine și să plec cât mai repede acasă, asta e tot ce-mi doresc”, a mai transmis Amna.

Amna, clarificări despre starea ei de sănătate

Anterior, Amna a clarificat că problemele ei de sănătate existau și înainte de a participa la Survivor România 2021. Ea a explicat că durerile cu care s-a confruntat în Republica Dominicană au fost cauzate de o bacterie și că atunci nu a fost vorba despre o criză de bilă.

”Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez această intervenție chirurgicală, pentru că aveam niște chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la Survivor România, a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la Survivor România, trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a spus cântăreața.

Scandal la Survivor România 2021

Lipsa hranei a dat naștere unui scandal monstru la Survivor România 2021. Alexandra Stan a ajuns să se certe cu Elena Marin, după ce această concurentă a acuzat-o că nu i-a oferit o porție de mâncare. Și alți concurenți – Sebastian Chitoșcă, Zannidache și Jador s-au implicat în scandal. Mai multe detalii, AICI!

”Alexandra Stan: Te-am rugat: «îți dau orez sau nu»? Elena: Tu nu! Mi-ai zis: «de ce nu iei de la Simona». Ai venit tu la mine și mi-ai spus: «Elena, hai să-ți dau orez?». Alexandra Stan: Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat «vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei»? Elena: Măi, nu mi-ai zis nimic. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez”, a fost schimbul de replici dintre ele.

Urmăriți Impact.ro și pe