Vedeta care a refuzat toate ofertele de la Survivor România 2021. Șefii au rămas șocați când au auzit câți bani cere

Cristian Cojocaru 15.02.2021, 13:31
Vedeta care a refuzat toate ofertele de la Survivor România 2021. Șefii au rămas șocați când au auzit câți bani cere

Mai multe nume sonore au ales să participe la competiția din Republica Dominicană. Sumele pe care le câștigă în cadrul concursului sunt colosale. Totuși, există și vedeta care a refuzat toate ofertele din partea Survivor România din acest an.

Vedeta a refuzat ofertele din partea Survivor România

Această competiție reprezintă o mare provocare pentru participanți. Multe vedete și-au arătat interesul în a participa la concurs. Sunt însă și vedete care nu sunt interesate de a se lăsa conduse de competiție. Deși negocierile se întind pe termen lung, acestea rămân ferm pe poziția de refuz. O altă cântăreață din România cunoscută pentru spiritul competitiv a primit ofertă din partea Survivor România.

Sursele Fanatik.ro, afirmă că pe lângă vedete precum Alexandra Stan sau Roxana Nemeș, invitată la negocieri a fost și o altă cântăreață. Artista Raluka, cea care a câștigat în 2018 finala ”Asia Express”, a primit o ofertă din partea producătorilor. Aceștia au insistat foarte mult pentru a bate palma cu solista, din cauza bugetului însă, târgul a picat. Apropiați ai Ralukăi au afirmat că vedeta le-ar fi cerut celor de la Survivor suma de 10.000 de euro pe săptămână. O sumă net superioară față de ceea ce primesc ceilalți concurenți.

“Raluka a cerut 10.000 de euro pe săptămână, ca să meargă la Survivor 2021. Dacă ținem cont că ea era antrenată deja cu Asia Express, cu siguranță ar fi reușit să stea mult timp în jungă, iar 40.000 de euro pe lună era o sumă mult prea mare. Oricât de mult și-ar fi dorit-o în reality show, nu au putut să-o ofere suma asta”, au declarat surse apropiate artistei, pentru FANATIK.

Raluka a refuzat toate ofertele venite din partea producătorilor Survivor România
Raluka a refuzat toate ofertele venite din partea producătorilor Survivor România

Antena 1 a venit cu o ofertă bună pentru cântăreață

Deși cei de la Kanal D sperau ca Raluka să devină protagonistă a emisiunii, negocierile nu au decurs conform planurilor. Vedeta nici nu a avut timp să se gândească la propunerea producătorilor Survivor că a și primit o altă ofertă din partea Antenei 1. Aceștia au cooptat-o pe cântăreață pentru a apărea în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Raluka formează un cuplu de scenă alături de Ana Baniciu în cea de-a doua gală a emisiunii. Cele două au câștigat împreună și trofeul ”Asia Express”. Norocul a fost și de această dată de partea lor, unde au câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Vedetele au interpretat pe cunoscuta Cardi B împreună cu Jennifer Lopez. Cântărețele au ales să interpreteze piesa ”Dinero”.

În cadrul competiției din Republica Dominicană, idolul telespectatorilor pare a fi și al producătorilor. Astfel, Jador a reușit să devină cel mai bine plătit concurent al competiției Survivor România 2021. Acesta a bătut palma cu producătorii pentru suma de 7.000 de euro pe săptămână.

“Jador primește 7.000 de euro pe lună, dar au fost vedete care au cerut și mai mulți bani ca să participe la Survivor România 2021”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse apropiate ale artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe