Cine este Mihaela de la Survivor, concurenta eliminată duminică din emisiunea de la Kanal D

Daria Petrescu 15.02.2021, 12:51
Cine este Mihaela de la Survivor, concurenta eliminată duminică din emisiunea de la Kanal D

Mihaela Berteanu este cea care a părăsit competiția „Survivor România”, în ediția de duminică, 14 februarie. Tânăra de 24 de ani a făcut parte din echipa Războinicilor și venise cu gânduri mari în Republica Dominicană. De altfel, aceasta era cea mai nouă concurentă din concurs, intrând în joc, la începutul acestei luni. Iată cine este Mihaela de la Survivor, concurenta eliminată duminică din emisiunea de la Kanal D.

Cine este Mihaela de la Survivor România 2021

În ediția de duminică seara, Mihaela Berteanu a fost la duel cu Musty și Albert, doi dintre cei mai puternici concurenți. Din păcate, pentru Războinică, jocul s-a întrerupt neașteptat. Aceasta intrase în competiție în ediția din 4 februarie.

Alături de Mihaela Berteanu, au fost nominalizați Musty si Albert pentru eliminare,  duminică seara la Survivor Romania 2021.

Dintre cei trei Războinci, publicul a votat-o cel mai putin pe Mihaela, ca atare ea este cea care a parasit completitia Survivor Romania 2021.

La un moment dat, Mihaela a recunoscut că ea este singura care nu s-a adaptat regulilor din Republica Dominica. Cu toate astea, ea nu regretă decizia de a veni în concurs și și-ar fi dorit să mai continue experiența ei la Survivor România.

„Am fost cea mai putin acomodată aici, mi-a fost greu, da rmă bucur că am avut șansa să vin să văd cum este. Le mulțumesc fiecaruia coleg în parte, este un show foarte greu.” Mihaela si-a luat la revedere de la coechipierii ei de la Survivor Romania 2021 si le-a urat succes în continuare.

Despre Mihaela Berteanu

Mihaela Berteanu are 24 de ani și s-a alăturat echipei Războinicilor din Republica Dominicană, la începutul acestei luni. Din păcate, drumul ei s-a terminat mai repede decaât se aștepta. Colegii au primit-o cu încredere, însă aceasta nu s-a putut adapta condițiilor din concurs.

Mihaela nu s-a adaptat condițiilor de la Survivor
Mihaela nu s-a adaptat condițiilor de la Survivor

Fosta concurentă de la Survivor România este originară din Brașov. S-a înscris la Survivor România pentru că este de părere că această competiție este o provocare adevărată și vrea să demonstreze că poate reuși.

Mihaela nu a avut o viață ușoară. Părinții ei au divorțat când ea și sora ei geamănă aveau doar doi ani. Mama lor a plecat în Italia când erau doar niște copile și, împreună cu bunica, au crescut un frate mai mic din cea de-a doua căsătorie a mamei.

Este calmă, determinate, iar prietenii spun desprea ea că se enervează repede, însă doar atunci când este provocată.

Situație fără precedent în ediția de duminică, 14 februarie

Marilena și Alin Sălăjean au fost nominalizați de colegii din echipă, însă au fost preferații publicului, așa că nu au plecat din concurs.

Astfel că, Marilena Cuciurean a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, iar pe locul doi este Alin Sălăjean. De altfel, nimeni nu se aștepta la această schimbare radical și surpriză venită din partea telespectatorilor.

Sorin este cel de-al treilea Războinic în preferințele publicului. Ei vor face nominalizări, iar concurentul care va avea cele mai puține voturi va pleca acasă. Din păcate, Mihaela a fost decizia finală.

„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima”, a spus Războinica.