Cum făcea bani Cătălin Moroșanu de la Survivor România în adolescență. ”Am fost un caracter rebel”

Stan Filon 16.02.2021, 09:55
Cum făcea bani Cătălin Moroșanu de la Survivor România în adolescență. ”Am fost un caracter rebel”

Cătălin Moroșanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoaște o țară întreagă, după ce l-a urmărit cu sufletul la gură cum a făcut istorie în ring. A doborât adversari mult mai mari și mai bine cotați decât el. A câștigat zeci de partide de box, iar acum s-a aflat cum făcea bani în tinerețe!

S-a aflat cum făcea bani Cătălin Moroșanu de la Survivor România în adolescență

Cătălin Moroșanu este plin de viață, după cum se vede pe micul ecran. Luptătorul participă la emisiunea Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. Chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde are loc competiția Kanal D, acesta a vorbit deschis despre copilăria sa.

A fost un copil destul de neascultător, după cum recunoaște, și a fost nevoit să suporte consecințele. Fiind fratele mai mare, pe el pica mai mereu pedepsele părinților, care erau unele destul de dure. Nimic nu l-a oprit însă pe Cătălin Moroșanu.

Cum facea bani Catalin Morosanu de la Survivor Romania in adolescenta
Cum facea bani Catalin Morosanu de la Survivor Romania in adolescenta

La 18 ani a plecat de-acasă

A plecat de acasă când a împlinit vârsta de 18 ani. S-a angajat ca bodyguard, fiind și primii bani câștigați din munca lui. “Copil râzgâiat, mereu când făceam năzbâtii, luam bătaie, că eram cel mai mare. Mai am un frate mai mic decât mine. Am fost un copil neascultător, până la vârsta de 14 ani. Am avut un caracter rebel și în adolescență. La 18 ani am și plecat de acasă să mă descurc singur, atunci m-am angajat ca agent de pază”, povestea Cătălin Moroșanu.

Toți cei care îl întâlnesc, se îndrăgostesc de el și nimeni nu vorbește urât la dresa lui. Și nu că le-ar fi frică. Cătălin Moroșanu este o fire ambițioasă, are un caracter frumos și spune că seamănă cu mama lui.

”De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe, iar de la tata inteligența, mai ales cea emoțională. Este un foarte bun cunoscător de oameni. Mă bucur că am rămas lângă ei, că nu am plecat ca alți români în țări străine”, continuă Cătălin Moroșanu.

Îi merge bine și pe plan financiar

Cătălin Moroșanu are o familie frumoasă, alături de Georgiana, cu care are un copil. Cei doi se iubesc și sportivul a recunoscut c îi este greu să stea departe de soție și copil. Pe data de 7 februarie este sărbătoare în familia lui Moroșanu. Este ziua când și-a întâlnit soția. Anul acesta nu au putut sărbători, deoarece el este în Republica Dominicană.

Lui Cătălin Moroșanu îi merge bine și pe plan financiar. Și-a publicat declarația de avere, înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. Totodată a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Urmăriți Impact.ro și pe