Alexandra Stan, dată de gol de unul dintre colegii de la Survivor 2021: “O să aveţi şi un copil”

Cristian Cojocaru 17.02.2021, 14:35
Alexandra Stan, dată de gol de unul dintre colegii de la Survivor 2021: “O să aveţi şi un copil”

Încă de acum ceva timp se zvonea că între Alexandra Stan și Zannidache ar exista o idilă. Deși cei doi se ceartă tot timpul și concurentul chiar dorea eliminarea cântăreței, se pare că lucurile între ei stau altfel. Alexandra Stan este dată de gol chiar de către unul dintre colegii săi din cadrul competiției Survivor România.

Alexandra Stan a fost dată de gol

Zannidache s-a plâns de performanțele artistei încă de la începutul Survivor, timp în care ea doar îl lăuda. Zanni a dorit chiar excluderea ei din competiție, lucru care a stârnit foarte multe controverse printre coechipieri. Tensiunea a existat tot timpul între ei dar colegii de echipă, au considerat tot timpul că este altceva.

Conflictele au curs unul după altul, Zanni chiar nominalizând-o pe Alexandra Stan pentru eliminarea sa pe baza performanțelor sportive slabe. Acesta consideră că solista este cea mai slabă concurentă din echipă. Pentru că Alexandra nu a reușit să obțină un punct în cadrul competiție, un alt conflict a luat naștere între cei doi.

Zanni nu s-a abținut și a criticat-o, spunând despre ea că este falsă. O altă acuză adusă la adresa cântăreței a fost faptul că din cauza perfomanțelor slabe, riscă să nu beneficieze de suficientă hrană pentru echipă. Alexandra a hotărât să îl confrunte pe tânăr.

”A venit Stan la mine și mi-a zis să nu mai vorbesc așa urât despre ea, că ea vorbește frumos despre mine. Stan, n-am venit aici să facem înțelegeri. A venit Jador la mine: “Zani, avem o imagine, nu poți să ne strici imaginea”. I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit, declara Zanni în timpul competiției.

Culiță Sterp a comentat despre relația Alexandrei Stan cu Zannidache
Culiță Sterp a comentat despre relația Alexandrei Stan cu Zannidache

Culiță Sterp face declarații

Conflictele dintre cei doi nu a încetat nici în acel moment. Deși Alexandra a afirmat că l-a susținut tot timpul pe Zanni, acesta a continuat să o acuze pe cântăreață.

”- Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am susținut de la început, din momentul zero”, a declarat Alexandra Stan.

”- Și eu ți-am spus mereu sincer în față. Nu stau să vorbesc frumos despre tine că și tu ai vorbit frumos despre mine. Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă” , i-a transmis Zannidache în acel dialog.

După ce aceste acuzații au fost aruncate, Alexandra Stan a făcut o afirmație care i-a pus pe toți pe gânduri. Solista a menționat că între ea și Zanni este doar ”o ceartă de îndrăgostiți”. Colegii lor  au simțit tot timpul că între ei ar fi ceva mai mult decât colegialitate. Culiță Sterp a decis să își spună punctul de vedere cu privire la cei doi.

„A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje”, a spus Culiță Sterp, în emisiunea difuzată la Kanal D.