Una dintre cele mai excentrice vedete ale lumii vine în România. E moștenitoarea unui imperiu fabulos

Andra Daoud 05.08.2022, 18:44
Una dintre cele mai excentrice vedete ale lumii vine în România. E moștenitoarea unui imperiu fabulos

O vedetă de talie internațională urmează să ajungă în țara noastră, pentru un eveniment ce va avea loc la finalul lunii. Vizita moștenitoarei unei averi fabuloase a fost anunțată de autoritățile locale din Craiova, acolo unde va avea loc festivalul IntenCity, în perioada 26-28 august.

O blondă celebră vine în România la finalul lunii

Paris Hilton, moștenitoarea imperiului hotelier, urmează să ajungă în țara noastră la finalul lunii august. Vedeta va participa la festivalul IntenCity, organizat la Craiova, în perioada 26-28 august. Excentrica blondă a cochetat, de-a lungul timpului, cu tot felul de activități, însă de ceva vreme și-a descoperit pasiunea pentru muzică și mixează, în calitate de DJ, în cluburi și la evenimente.

Presa internațională scrie că Paris Hilton percepe onorarii de până la un milion de dolari pentru a mixa o noapte întreagă la un eveniment. La finalul acestei luni, ea va fi atracția principală la festivalul IntenCity, organizat la Craiova. Anunțul a fost făcut chiar de către edilul orașului, Lia Olguța Vasilescu. Paris Hilton se alătură unui line-up de artiști consacrați, ale căror nume au fost anunțate anterior.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”, a transmis Lia Olguța Vasilescu.

„Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzică latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26 – 28 august”, a mai precizat Lia Olguța Vasilescu.

Una dintre cele mai excentrice vedete ale lumii vine in Romania. E mostenitoarea unui imperiu fabulos
Paris Hilton vine sa puna muzica la IntenCity, la Craiova

Paris Hilton a mai fost în România, în urmă cu 4 ani

Paris Hilton a moștenit de la părinții ei imperiul hotelier cu același nume și a intrat rapid în atenția presei de peste Ocean. De când a devenit moștenitoare, a ținut adesea primele pagini ale tabloidelor, prin aparițiile sale excentrice. De-a lungul timpului, a cochetat cu diverse activități, printre care și modelling-ul și muzica. În urmă cu mai mulți ani, și-a încercat norocul ca artist vocal și a lansat o melodie, însă nu s-a bucurat de succesul la care se aștepta.

Puțini știu însă că Paris Hilton este o pianistă desăvârșită și că a studiat intens acest instrument în copilărie. De ceva timp și-a descoperit pasiunea pentru a pune muzică în cluburi și a fost DJ rezident la celebrul club Amnesia din Ibiza. Paris Hilton a mai venit în România în 2018, atunci când a mixat la un club celebru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe