Alina Pușcău, manechinul de la Victoria’s Secret care vine la Ferma de la Pro TV. E prietenă cu Paris Hilton și s-a iubit cu un actor celebru

Redacția IMPACT 08.08.2020, 09:46

Un nou sezon al emisiunii Ferma, difuzată de Pro TV va debuta în curând pe micile ecrane. Cu acest prilej s-au aflat și care sunt cei 16 concurenți car vor avea de înfruntat mai multe probe, presărate de lipsuri și de dificultăți fizice. Printre participanți se numără și Alina Pușcău, un celebru fotomodel român din SUA.

Fotomodel celebru vine la emisiunea Ferma, de la Pro TV

Alina Pușcău s-a stabilit în Los Angles, SUA de peste două decenii, acolo unde a devenit cunoscută atât prin cariera sa în modeling, cât și pentru relații amoroase cu celebrități, care au făcut-o și mai cunoscută. Fotomodelul a intrat și mai mult în atenția publică după relațiile cu miliardarul Jeffrey Epstein, fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine și, mai ales, în urma celei pe care a avut-o cu actorul Vin Diesel, celebru pentru seriile cinematografice Fast &Furios (Iute și Furios).

„Da, cu Vin am rămas în relații amicale. De câte ori ne vedem la evenimentele din Los Angeles ne salutăm cu drag, va rămâne mereu un om special pentru mine”, spunea Alina într-un interviu mai vechi.

Alina Pușcău, fotomodel român stabilit în SUA. Foto: cancan.ro
Alina Pușcău, fotomodel român stabilit în SUA. Foto: cancan.ro

Debutul în această lume i-a permis Alinei și să închege mai multe prietenii, cum este cea cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport, potrivit perfecte.ro.

Mai mult, Alina Pușcău a reușit performanțe care se dovedesc greu de egalat în industria de modeling. Acum în vârstă de 38 de ani, vedeta se laudă și cu faptul că este primul model român care a pozat pentru Victoria`s Secret.

Celebrul fotomodel român spune că nu s-a întors definitiv în România, ci doar temporar, pentru a lucra la proiectul Ferma, emisiune care va începe, cel mai probabil în această toamnă, la Pro Tv.

„Nu m-am întors, ci am acceptat un proiect aici. Este mai mult ca o provocare cu mine însămi, dar România va fi mereu acasă. Familia și prietenii mei sunt aici, mă întorc mereu cu drag”, a declarat Alina Pușcău pentru revista Unica.

Urmăriți Impact.ro și pe