Un nou scandal după moartea lui Cornel Galeș. Pe cine ar fi păcălit soțul Ilenei Ciuculete, e vorba de o sumă importantă

Iancu Andreea 12.11.2021, 19:06
Un nou scandal după moartea lui Cornel Galeș. Pe cine ar fi păcălit soțul Ilenei Ciuculete, e vorba de o sumă importantă

Moartea lui Cornel Galeș, după ce a Ilenei Ciuculete, a lăsat multe treburi încurcate pentru copiii celor doi. Un nou scandal a izbucnit ca urmare a problemelor legate de moștenirea lăsată de soțul regretatei artiste pentru fiica sa. Se pare că Galeș ar fi păcălit pe cineva cu o sumă importantă de bani. Totul s-a aflat de curând.

Scandal uriaș după moartea lui Cornel Galeș. Ce a făcut soțul Ilenei Ciuculete înainte să se stingă

Cornel Galeș, fostul partener al regretatei Ileana Ciuculete, a murit în 2019, însă a lăsat în urma sa o problemă uriașă privind moștenirea urmașilor săi. Dincolo de datoria de 68.000 de euro pe care o avea de plătit băieților Ilenei Ciuculete, ca parte a averii pe care aceștia au moștenit-o, se pare că bărbatul a reușit să încurce și mai mult lucrurile, după ce l-a păcălit pe un elvețian. Fiica lui Cornel Galeș trebuie să reușească să descurce ițele acestei povești complicate.

După succesiunea la care Claudia, fiica lui Cornel Galeș, a participat, aceasta a rămas să plătească datoria către fiii Ilenei Ciuculete. Astfel, a decis să scoată la licitație un apartament pe care tatăl său îl cumpărase în 2017, într-un complex imobiliar nou, la scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete. Deși făcuse o promisiune de vânzare-cumpărare, Galeș nu a mai venit să facă actele.

Scandal după moartea lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete
Claudia, fiica lui Cornel Galeș (stânga) și fiii Ilenei Ciuculete (dreapta) alături de Cornel și Ileana

Pe cine a păcălit Cornel Galeș cu o sumă importantă de bani

Scandalul pentru moștenirea bărbatului a luat o nouă întorsătură după ce un cetățean elvețian, care locuiește în România, a prezentat o promisiune de vânzare-cumpărare, semnată de Cornel Galeș în 2018, pentru apartamentul respectiv, susțin sursele wowbiz.ro. Se pare că soțul Ilenei Ciuculete ar fi primit de la elvețian suma de 15.000 de euro, în două tranșe egale. Prima dintre ele a fost achitată pe 14 iunie 2018, iar tranzacția s-a desfășurat în prezența unui notar public. La o lună distanță, elvețianul a plătit și cea de-a doua tranșă.

Din păcate, deși bărbatul a insistat să încheie contractul, Galeș a amânat momentul, găsind mereu scuze. Ulterior, el a murit fără a mai finaliza vânzarea. Între timp, apartamentul a intrat în litigiu, deci nu mai putea oricum să fie vândut, după ce băieții Ilenei Ciuculete, Cristi și Mugurel, au câștigat pe fond procesul cu Galeș. Acesta din urmă avea de înapoiat 68.000 de euro către băieți. Prin succesiune, după moartea impresarului, fiica acestuia a ajuns la cârma întregii situații. În urmă cu câteva luni, imobilul a fost scos la licitație de frații Sfetcu.

Elvețianul a încercat să anuleze executarea silită și să oprească licitația, motivând că a achitat o parte din el, însă judecătorii au respins această cerere. Instanța a motivat la rândul ei că numele elvețianului nu apărea în cartea funciară a imobilului. Cumpărătorul păcălit a dat-o în judecată pe Claudia, fiica lui Galeș, cerând executarea silită a acesteia și, pe de altă parte, solicitând o hotărâre judecătorească care să țină loc de contractul de vânzare-cumpărare. Scandalul din familia lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete nu este deocamdată nici pe departe prea aproape de a se fi încheiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...