Surpriză pentru fiii Ilenei Ciuculete când au văzut ce a mai rămas din averea mamei lor. S-a aflat după moartea lui Cornel Galeș

Alexandra Andrei 28.04.2020, 19:03
Surpriză pentru fiii Ilenei Ciuculete când au văzut ce a mai rămas din averea mamei lor. S-a aflat după moartea lui Cornel Galeș

În urmă cu trei ani, Ileana Ciuculete se stingea din viață la numai 59 de ani, în mod fulgerător, la numai o săptămână după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de ciroză. La scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum, soțul și copiii îndrăgitei interprete de muzică populară au început să se lupte pe averea acesteia.

Surpriză pentru fiii Ilenei Ciuculete când au văzut ce a mai rămas din averea mamei lor. Fiica bărbatului a refuzat

Mugurel și Cristi l-au acuzat pe Cornel Galeș, fostul soț, că ar fi vândut pe ascuns vila mamei lor, dar și că ar fi luat din casă peste 3 kilograme de aur, tablouri de valoare și multe altele. Scandalul dintre cei trei s-a mutat în instanță, iar legea le-a dat dreptate copiilor Ilenei Ciuculete. Atfel, anul trecut, Cornel Galeș a fost obligat prin decizie judecătorească să le plătească fiilor vitregi câte 35.000 euro, cotă parte din vânzarea vilei artistei, precum și 6.000 lei/lunar ca drepturi de autor.

Galeș a contestat decizia instanței și a lăsat acest proces pe mâna avocaților, în timp ce el a plecat să locuiască în Spania, alături de o nouă iubită. În luna decembrie a anului trecut, însă, o veste a căzut ca un trăsnet: soțul regretatei Ileana Ciuculete și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier.

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, pe vremea când erau fericiți împreună
Decesul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă o mulțime de scandaluri

Acesta a fost înmormântat alături de “zâna lui”, iar la funeralii a participat și unul dintre fiii cântăreței.”Îmi pare extrem de rău. Când este vorba despre moarte, se iartă tot, nu se mai ține cont de nimic”, a declarat Mugurel.

Din păcate, însă, moartea lui Galeș le-a năruit celor doi frați orice speranță că vor primi ceva de pe urma averii lăsate de mama lor: “Tot ceea ce mai avea Cornel, adică mai nimic, a fost moștenit de fiica lui, însă aceasta nu prea ținea legătura cu tatăi ei și a refuzat orice fel de bunuri sau bani. Nu a vrut să aibă de-a face cu procese, scandaluri. Ea are viața ei, familia ei. La rândul lor, băieții Ilenei s-au obișnuit cu gândul că nu vor mai recupera nimic din ce li se cuvenea”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

Nu avea o relație bună cu unicul copil!

Cornel Gales a avut un singur copil, Claudia, rezultată din prima sa căsnicie. Bărbatul nu a ținut, însă, legătura cu acesta încă de când fetița avea patru ani. În 2007, tânăra și-a dat tatăl în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

“Fosta familie este de domeniul trecutului. Fiica mea și mama ei, care nu este deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă în Buzău vor doar să mă șicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că vreau doar să mă lase în pace”, declara Galeș în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...