Un cunoscut afacerist a fost tâlhărit chiar în propria casă, într-o zonă luxoasă din București

Stan Filon 20.10.2020, 16:30
Un cunoscut afacerist a fost tâlhărit chiar în propria casă, într-o zonă luxoasă din București

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost victima unui jaf! Hoții au pătruns în locuința omului de afaceri din nordul Capitalei și prin violență au reușit să fugă cu o sumă mare de bani, dar și cu bijuterii. Totul s-a întâmplat ziua în amiza mare!

Miliardarul Dan Nicorescu, jefuit în propria sa casă

Polițtiiau fost sesizați de o femeie, care a semnalat incidentul violent în urma căruia a rămas fără o sumă de bani, dar și fără mai multe bijuterii, potrivit Antena 3.

”Astăzi în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și  bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, este comunicatul poliției.

Miliardarul Dan Nicorescu, jefuit în propria sa casă
Miliardarul Dan Nicorescu, jefuit în propria sa casă

Hoții au intrat în vila estimată la 4 milioane de euro

Afaceristul în vârstă de 53 de ani este originar din orașul Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați miliardari din România. Acesta a fost funcționar la Banca Românească, iar în prezent se ocupă în special de afaceri cu fier vechi.

Cu toate că la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată, iar vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului, în Capitală, cea în care au pătruns cei doi hoți, este evaluată la circa 4 milioane de euro.

Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux şi averea estimat la un miliard de euro. Acesta are în garaj maşini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...