Cine este Dan Nicorescu, milionarul necunoscut al României. Mașinile impresionante pe care le deține în garaj

Rădulescu Valentin 08.04.2020, 16:15
Cine este Dan Nicorescu, milionarul necunoscut al României. Mașinile impresionante pe care le deține în garaj

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta este recunoscut mai ales după mașinile sale luxoase, pe care le deține în garaj, dar și pentru vila sa din zona Herăstrău.

Cine este Dan Nicorescu, milionarul necunoscut al României

Deși nu este popular în show-biz, Dan Nicorescu are o avere mult mai mare decât majoritatea vedetelor din România. Așadar, are în garaj și mai multe mașini de lux în valoare de sute de mii de euro, dar și o avere estimată la un miliard de euro. Potrivit informațiilor de la click.ro, acesta a ieșit prin oraș cu treburi, dar nu simplu, ci în niște șlapi din piele, de culoare albă, la volanul unui Ferrari Superfast 812. Totodată, a ținut să se asorteze cu mașina, astfel încât și-a pus mănuși roșii de condus, fără a ține cont însă de masca de protecție.

Afaceristul a fost surprins mai precis în Dorobanți, unde și-a făcut și apariția sa excentrică. După ce și-a terminat treburile, a decis să se ducă spre casă, la vila sa luxoasă pe care o deține în zona Herăstrău. Totodată, acesta mai are în garaj mașini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum : Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar și cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Foto: Blitz
Foto: Blitz

Cu ce se ocupă Dan Nicorescu?

Afaceristul este în vârstă de 53 de ani și este din Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați miliardari din România. Totodată mai este și fost funcționar la Banca Românească. Acum se ocupă în special de afaceri cu fier vechi. Cu toate că la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa 4 milioane de euro, potrivit declarațiilor date pentru evz.ro

Dan Nicorescu a început să își facă averea încă de la 20 de ani. Acesta a făcut comerț în Turcia și Serbia. La 28 de ani a ajuns să facă primul milion de dolari, iar după aceea, a început să le producă mult mai ușor. El s-a făcut remarcat și prin faptul că are mai multe mașini de lux pe care le afișează în fața vilei.

Urmăriți Impact.ro și pe