Tom Cruise vrea să filmeze în spațiu pentru noul său film de acțiune. Detalii uimitoare despre planurile starului

Madlen Moraru 06.05.2020, 11:41
Tom Cruise vrea să filmeze în spațiu pentru noul său film de acțiune. Detalii uimitoare despre planurile starului

Celebrul actor de la Hollywood își dorește să își depășească limitele, în cel mai nou film de acțiune în care are de gând să joace. Tom Cruise vrea să filmeze în spațiul cosmic pentru noua lui producție și deja face demersuri foarte serioase pentru acest proiect cinematografic.

Tom Cruise vrea să filmeze în spațiu pentru noul său film de acțiune

Tom Cruise este cunoscut pentru o carieră impresionantă în materie de film. A călătorit în foarte multe locuri de pe planetă pentru a realiza diverse secvențe ce i-au consolidat poziția în topul celor mai bine cotați actori americani.

De curând, celebrul bărbat și-a anunțat intențiile pentru cel mai nou proiect de film și vrea să filmeze câteva scene în spațiul cosmic. Pentru a-și vedea visul îndeplinit, acesta a luat legătura inclusiv cu Elon Musk, și respectiv compania acestuia – SpaceX. De asemenea, Tom Cruise se află în discuții cu oficiali ai NASA pentru cel mai nou film de acțiune al său.

Tom Cruise vrea să filmeze în spațiu pentru noul său film de acțiune. Detalii uimitoare despre planurile starului
Tom Cruise vrea să filmeze în spațiu pentru următorul său proiect cinematografic

Detalii uimitoare despre planurile starului

Tom Cruise vrea să fie primul actor care realizează un film de acțiune în spațiu, de aceea și-a luat noua misiune cinematografică foarte în serios. A vorbit cu miliardarul Elon Musk și poartă discuții cu agenția spațială americană, pentru a vedea și care sunt riscurile unui astfel de proiect controversat. Nu sunt cunoscute deocamdată mai multe detalii despre ce va presupune întreaga operațiune, dacă va fi aprobată. De asemenea, planurile sunt ținute la mare secret, dar există zvonuri că ar fi vorba despre cel mai noul film din seria Mission Impossible (Misiune Imposibilă).

Tom Cruise nu se dezminte și caută mereu să fie primul în toate. De această dată, starul s-a asociat cu NASA și cu SpaceX, compania lui Elon Musk, pentru a filma primele cadre reale din spațiul cosmic, pentru un proiect cinematografic deocamdată secret. Informația a fost publicată de Deadline, care susține că nue vorba de un nou flm din seria Misiune Imposibilă. Dacă îi va reuși acest proiect inedit, Tom Cruise va călători până în spațiul cosmic pentru a putea filma respectivele scene, potrivit Daily Mail.

Urmăriți Impact.ro și pe