Sylvester Stallone, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate starul de la Hollywood la 74 de ani, după intervențiile estetice. Foto

Redacția IMPACT 31.01.2020, 11:23
Sylvester Stallone, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate starul de la Hollywood la 74 de ani, după intervențiile estetice. Foto

Sylvester Stallone este de neschimbat după numeroasele operații estetice care le-a realizat. La cei 73 de ani ai săi, celebrul actor de la Hollywood pare că seamănă mai curând cu mama sa.

Chipul lui Sylvester Stallone a fost „bombardat” de operații estetice

Sylvester Stallone este unul din cei mai apreciați actori din toată lumea. A devenit legendar prin rolurile principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În ultimii ani, el a ieși însă în evidență nu doar în plan profesional, ci și în plan personal, căci a ales să apeleze la mai multe intervenții chirurgicale menite să nu-i arate vârsta.

Tentativa de a stopa bătrânețea cu injecții cu botox nu a fost reușită. Mai mult, ca schimbarea să fie radicală, Stallone poartă acum și barbă, notează okmagazine.

Stallone a luat drumul mamei sale în acest sens. Jackie Stallone este încă în viață, iar la cei 98 de ani se ține încă bine. Ea a încercat să păcălească procesul natural al îmbătrânirii, lucru pe care l-a făcut și fiul ei.

Recent, starul hollywoodian a anunțat că a renunțat la vopseaua de păr. În acest sens, a postat recent un video și pe pagina sa de Instagram, în care arată cât se poate de natural, cu părul grizonat. Totuși, operațiile estetice rămân la fel de vizibile.

 

Urmăriți Impact.ro și pe