Sylvester Stallone, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate starul de la Hollywood la 74 de ani, după intervențiile estetice. Foto

Redacția IMPACT 31.01.2020, 11:23
Sylvester Stallone, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate starul de la Hollywood la 74 de ani, după intervențiile estetice. Foto

Sylvester Stallone este de neschimbat după numeroasele operații estetice care le-a realizat. La cei 73 de ani ai săi, celebrul actor de la Hollywood pare că seamănă mai curând cu mama sa.

Chipul lui Sylvester Stallone a fost „bombardat” de operații estetice

Sylvester Stallone este unul din cei mai apreciați actori din toată lumea. A devenit legendar prin rolurile principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În ultimii ani, el a ieși însă în evidență nu doar în plan profesional, ci și în plan personal, căci a ales să apeleze la mai multe intervenții chirurgicale menite să nu-i arate vârsta.

Tentativa de a stopa bătrânețea cu injecții cu botox nu a fost reușită. Mai mult, ca schimbarea să fie radicală, Stallone poartă acum și barbă, notează okmagazine.

Stallone a luat drumul mamei sale în acest sens. Jackie Stallone este încă în viață, iar la cei 98 de ani se ține încă bine. Ea a încercat să păcălească procesul natural al îmbătrânirii, lucru pe care l-a făcut și fiul ei.

Recent, starul hollywoodian a anunțat că a renunțat la vopseaua de păr. În acest sens, a postat recent un video și pe pagina sa de Instagram, în care arată cât se poate de natural, cu părul grizonat. Totuși, operațiile estetice rămân la fel de vizibile.